Óriási felháborodást váltott ki a Man.City felmentése! Ronaldo és Zidane újra egy csapatban?

17 iul. 2020
50 507 Vizionare

🎁👕 Tiki-Taka Shop: tikitakashop.polomania.hu
🌍 Tiki-Taka Web: www.tikitakatv.hu
► Tiki-Taka Insta: bit.ly/tikitakainstagram
► Tiki-Taka Facebook: bit.ly/magyartikitakaFB
► Partneroldalunk: www.primera24.hu
ℹ️ Videó infó:
Óriási felháborodást váltott ki a Manchester City Bajnokok Ligájából való kizárásának eltörlése! Nagyszabású terveket szövöget a Marseille leendő tulajdonosa, amelyeknek Cristiano Ronaldo és Zinedine Zidane is a részese lehet! Nézd meg a videót, hogy értesülj a legfrissebb foci hírekről!
📧 Elérhetőségünk ► mikebalazs@tikitakatv.hu
► The author of the channel does not claim any rights to the photos contained in the film. The materials are used on the basis of the right of citation under fair use, in order to allow viewers to better understand the information presented.
► A videóban felhasznált képek nem a csatorna szerzőjének tulajdonát képezik. Az anyagokat a méltányos felhasználási jog (Fair use) alapján használja, hogy a nézők jobban megértsék a bemutatott információkat.
Zene: Jeremy Blake - Stardrive (ROones audio library)

Comentarii
 • Mièrt fizetösök a videó itok

  Noel NagyNoel NagyAcum 2 luni
 • Nyjsjs

  Noel StrebekNoel StrebekAcum 2 luni
 • roones.info/news/yHyBs4Zu2bGrkZQ/video Vajon a korona vírus test képes bejuttatni a vírust ?

  Ámen!Ámen!Acum 2 luni
 • Csak az arab befektetők által pénzelt kluboknak kellene indítani egy Sejk Ligát.

  Dávid MekszDávid MekszAcum 3 luni
 • Ha egy magyar vagy valami nem élvonalbeli footballos ország szegi meg ezeket a szabályokat azokat tuti kizárják, akármit fellebeznek... És még hátráltatták a vizsgálatot... Ez a gazdagok világa...

  Zoltán GerseZoltán GerseAcum 3 luni
 • Mint City drukker vegyes érzéseim vannak...

  Ádám HogyinszkiÁdám HogyinszkiAcum 3 luni
 • Egyszerűbb lett vna azt mondani, hogy Mansur lefizette őket, hogy ne buntessék meg. Most meg majd újra költenek fél milliárdot... Valóban kopedelem

  Foci ŐrültFoci ŐrültAcum 3 luni
 • Emberek akik tudják ,hogy az Arsenál megverte a City-t 🤡🤡

  Botond HalustyikBotond HalustyikAcum 3 luni
 • Ha rajtam múlna 5 èvre ki tiltanám a cityt a bl-böl bár nem lepödök meg hogy a cityt nem tiltoták ki a bl-böl szar házi banda

  CubeCubeAcum 3 luni
 • Miért kellet felmenteni???

  Ádám AlexaÁdám AlexaAcum 3 luni
 • Függetlenül attól, hogy megvan a magam véleményem anblokk a cityről (első helyen áll a kedvencek listáján, más kérdés, hogy hátulról kezdve... ;) ) az egész ffp rendszerről sok mindent elmond , hogy nem tudták a bűnösségüket egyértelműen bizonyítani. Mintha hoznál egy szabályt, de vagy részben tudod betartani, mert egyesek kijátszák úgyis. Mondjuk erre az élet más területein is akadt példa... ;)

  Zsolt CsőkeZsolt CsőkeAcum 3 luni
 • Először a mostani "pénzügyi fairplay szabályok" minden csak nem fariplay. Gyakorlatilag teljesen fölöslegesen bonyolult, könnynen kijátszható vagy kiforgatható szabályok, így arra alkalmazzák, akire akarják. Egy vicc az egész. Semmi más célt nem szolgál, minthogy a hagyományos "nagycsapatok" Európai kupabeli hegemóniáját megvédjék az újonnan feltörekvőktől. Az UEFA-t jelneleg semmi más nem érdekli, csak az, hogy ezeknek a kluboknak a népszerűsége mennyire tömi meg a zsebüket. Akkor lenne igazi fairplay, ha a játékosokat 4 kategóriába sorolnák, ami jelenten leigazolási és fizetési kategóriát is, minden kategóriának meglenne a minimum és maximum összege. Valamint le kell korlátozni, hogy egy klubnak melyik kategóriából maximum hány játékosa lehet. Na ez lenne az igazi pénzügyi fairplay, mert így nem kellene semmiféle pénzügyi trükk. Lehetne az arabnak akármennyi pénze, ha mondjuk a legfelső kategóriás játékosból senkinek se lehet több mint mondjuk 3.

  Mess HunMess HunAcum 3 luni
 • Man.City VS PSG (melyik a nagyobb pénz csapat???)

  FLÓRI ÁdámFLÓRI ÁdámAcum 3 luni
 • R.I.P. FFP

  Csaba StrehóCsaba StrehóAcum 3 luni
 • Nem bazdmeg nem költ többet nézd már meg mennyit költ a Liverpool (nem a tiki taka tv csatornáját szidtam)

  Zedredes VagyokZedredes VagyokAcum 3 luni
  • Mire költ a Liverpool? Fele anyiból is jobb csapatot faragot Klopp sőt még kevesebből

   Ábel KerekesÁbel KerekesAcum 3 luni
 • Micsoda? Felmentették? Mekkora kamu már. Pénzért mindent undorító ez az UEFA

  Lokár LászlóLokár LászlóAcum 3 luni
 • Szerintem a mancity lefizzete a fairplayt

  koni powakoni powaAcum 3 luni
 • Sztem azt kellene behozni hogy megszabni mennyit lehet költeni az àtigazolàsi szezonban és azt hogy arab sheikek nem vàsàrolhatjàk fel a klubokkat!!

  Csorba BendegúzCsorba BendegúzAcum 3 luni
 • Eséjtelen hogy ronaldo meg zidane

  Danika kozák DanikaDanika kozák DanikaAcum 3 luni
 • B*sszátok meg , ki nem látja ezt? Bárkinél megfigyelhető lenne az , hogy többet költ , csak kutakodnia kéne máshol is.

  Mihály MolnárMihály MolnárAcum 3 luni
 • Srácok, ez a videó hazudik!!! Az UEFA-nak konkrétan nem volt bizonyítéka, csak egy illegális forrásból származó, kétes információkat tartalmazó felvétel. A terjesztője, név szerint Rui Pinto azóta börtönben ül, és vár a tárgyalására. Tudom hogy mennyire közkedvelt a teória, miszerint az olajos csapatok mindent pénzel oldanak meg, de az igazság az, hogy nem volt semmilyen lefizetés a City részéről. Ez csak a szokásos szarkeverés, és Fake News terjesztés a csatorna részéről. Nem akarok más tartalomgyártókat reklámozni, de van jobb helye is az információszerzésnek, ne higgyetek el minden fa****agot. (ja és nem vagyok City Szurkoló) Peace!! :)

  GureszGureszAcum 3 luni
 • Ki kellett volna zárni a city-it szégyen és gyalázat hogy ez nem történt meg!!

  Zalán SzomorZalán SzomorAcum 3 luni
 • Ezek az arab milliárdosok negyven éve még a sivatagban laktak egy sátorban!Kár volt az európai embernek segíteni kitermelni az olajat!!!

  Judit GaramszegiJudit GaramszegiAcum 3 luni
 • En Liverpool szurkolok vagyok. Nem ertem nagyon miert nem zartak ki? En biztos kizartam volna.

  Áron NagyÁron NagyAcum 3 luni
 • "Amely során végül bizonyítást nyert a City szabálysértése" Hogy mi van??? Miért hazudtok?? Pont hogy semmilyen bizonyítéka nem volt az UEFA-nak, ezért mentették fel a Cityt. Ráadásul ha lett volna bármilyen LÉTEZŐ, ÉRVÉNYES bizonyíték a vádakra, akkor sem használhatták volna fel, mivel a vizsgált időszak már jogilag elévült. A 10 millió eurót, pedig azért kell befizetnie a Citynek, mivel nem működött együtt az UEFÁval, lévén ők koncepciós pert kiáltottak. Vicc kategória ez az oldal! Nem elég hogy tele van nevetséges clickbaites kamuhirekkel (Mbappe»Pool, Ronaldo»Chelsea :D:D) , de még a hivatalos történéseket is meghazudtoljátok. U.I: Arsenal szimpatizánsként semmi közöm a Cityhez, de az hogy egy csatorna Fake Newsokkal hülyíti az embereket, már több a sokknál!!

  GureszGureszAcum 3 luni
  • @Guresz sajnos nagyon sokat csúsztatnak a videóban. Direkt uszítják a nézőket egymás ellen, hogy minél több komment legyen. Amúgy a mai FA Kupa meccset várom már!

   The Sad EmojiThe Sad EmojiAcum 3 luni
  • ​@The Sad Emoji Örülök, hogy nem csak nekem szúrt ez szemet. Ez a csatorna elvileg a hírközlésre szolgál, de inkább néz ki egy pletykarovatnak. Azért az valahol az embereket is minősíti, hogy ilyen silány tartalommal is lehetséges ekkora nézettséget generálni. Szomorú látni, hogy más csatornák mennyivel több munkát tesznek bele egy adott témakörbe, nagyságrendekkel hitelesebb, és igényesebb contentett, mégis töredéke az elérésük. Ez a csatorna nem érez felelősséget "munkája" iránt. Pedig kellene, mivel sokan követik őket. Elég megnézni a sok hozzászólást a video alatt, konkrétan egy HAZUGSÁGGAL teljesen téves irányba terelték a közbeszédet. Hányingerem van ettől az egésztől.

   GureszGureszAcum 3 luni
  • Két dolgot fűzök hozzá a kommentedhez. 1. Köszönöm, hogy megindokoltad a mondandódat. 2. A csatorna részrehajló és faszságokat közöl folyamatosan. Már rég nem hitelesek sajnos. Na jó, legyen három. 3. Bárcsak minden top 6-os szurkoló ilyen értelmes lenne, és nem csak egymást mocskolnák, és küldenék el a faszba a másik csapatát. (amiből sajnos én is kivettem a részem, de már megbántam)

   The Sad EmojiThe Sad EmojiAcum 3 luni
 • Mikor lesz újra Bajnoki körkép?

  Gábor MonosGábor MonosAcum 3 luni
 • A Manchester Cityvel kapcsolatos tények,amik fontosak: 1. Illegálisan jutottak el az informaciok az UEFA-hoz. Az úriember,aki közreműködott,azóta borontben ül. 2. 10 millió eurós büntetést szabtak ki a Cityre,mert egy ilyen alapjaiban megkerdojelzheto ügyletben nem segítettek az UEFA nyomozasat. 3. Ez el is hangzott...az ügy mar elévült. Tehát már rég nem volt relevans az az informacio,amit illegalisan, törvénytelenül juttatak el az Europai Labdarúgó Szövetseghez.

  Attila PappAttila PappAcum 3 luni
 • A MC most meguszta,de hosszú távon nem fogja. Utoléri őket is a büntetés, mert nem fognak megváltozni.

  Laszlo RuskoLaszlo RuskoAcum 3 luni
 • sokkal kevesebb a tartalom, és sokkal több a reklám. Miért?

  András AsztalosAndrás AsztalosAcum 3 luni
  • Szerintem azért mert bevételt (is) akar szerezni. Mert korábban leírta, hogy ezen kívül nincs munkája, így bevétele sem

   Patrik TégerPatrik TégerAcum 3 luni
  • Mert nem csak a City-nek kell a pénz!

   The Sad EmojiThe Sad EmojiAcum 3 luni
 • Nem ertem hogy minek kell tele nyomni reklámmal a videot

  Attila HorváthAttila HorváthAcum 3 luni
 • xd.. pénz beszél... de hát ki gondolta volna!? Egyébként meg nem értem ezt az elévülési időt.... egyéni sportban ha valaki doppingol egy versenyen és nyer, vagy valamilyen szabályt szeg, és erre 15 évvel később jönnek rá, elveszik a címét, és eltiltják az adott sporttól... itt teljesen egyértelmű, hogy mi a szitu, egy erkölcsi problémára hivatkozva a perdöntő bizonyítékot nem veszik figyelmbe, mert van az a pénz... gratulálok, ezzel megint sikerült megcáfolni a korrupciót, és a bundázást... ja nem :'(

  Mihalecz IstvánMihalecz IstvánAcum 3 luni
 • Amúgy emberek ne a cityt szidjátok mert az alaptalan inkább az arabot vagy a cast mert a city semmit nem csinált csak a tulajdonos meg a cas

  hyperiivan 22cmhyperiivan 22cmAcum 3 luni
  • Csak itt mindenki fogyatékos. Nem a játékosok, nem a menedzser és pláne nem az edzői stáb hibája az, hogy a CAS és az UEFA sem képes egyértelmű döntést hozni. A CAS áshatja el magát és nem a City. Fellebbeztek, elfogadták, de ezt mindenki meg tette volna! Ha a Unitedot büntették volna meg, akkor ők is Fellebbeztek volna, ha a Liverpool-t, ők is. Egyszerűen összehányom magam, ha még egy ilyen idióta kommentet olvasok, hogy szégyen a City, szégyen az összes szurkolója. Baromság! A CAS SZÉGYEN!

   The Sad EmojiThe Sad EmojiAcum 3 luni
 • Fostaliga CIty

  I3arniI3arniAcum 3 luni
 • Azért az Ac Milant meg a Chelsea-t jól megbüntették meg kizárták .

  RóbertRóbertAcum 3 luni
  • Pontosan ez az undorító

   Lokár LászlóLokár LászlóAcum 3 luni
 • Zsoldos City.🤮

  Balint BuzaBalint BuzaAcum 3 luni
 • percenként reklám

  Krisztián MyNameKrisztián MyNameAcum 3 luni
 • Kurva Reklámok.

  Bill & Melinda Gates *WANTED* KillBill & Melinda Gates *WANTED* KillAcum 3 luni
 • Guardiola 🖕

  Barom BandaBarom BandaAcum 3 luni
 • Most már a city is elhapolná Barca elől a kiszemelt Martinezt aki amúgy is Barcában akar játszani Messivel

  Peter RajmullerPeter RajmullerAcum 3 luni
  • Just Rhymes www.google.hu/amp/s/www.thesun.co.uk/sport/12116808/barcelona-lautaro-martinez-inter-milan-suarez/amp/

   Peter RajmullerPeter RajmullerAcum 3 luni
  • @Peter Rajmuller Elmeselek neked egy történetet kisfiam a világból, és ne gyerekezz mert az apád lehetnék. Attól hogy egy sportujság azt ítja hogy ő Messivel szeretne együtt játszani még a játékos nem nyilatkozott ilyet.. szóval ez mind csak találgatás. Te meg biztosan állítod, mert kurva okosnak hiszed magad a 4 általánosoddal. Mondom.. hivatalos forrásból, nyilatkozatból okoskodj ne szennylapok kitalálcióival mert csak hülyenek leszel nézve mint most...

   Just RhymesJust RhymesAcum 3 luni
  • @Peter Rajmuller fuu kisfiam.. te menthetetlenül agyhalott vagy.

   Just RhymesJust RhymesAcum 3 luni
  • Just Rhymes roones.info/news/nId6o5mM2bqSmYI/video tekerj bele okos tojás

   Peter RajmullerPeter RajmullerAcum 3 luni
  • De nem vitatkozom ilyen gyerekkel aki nem tudja hogy Martinez Messi mellet akar és ez sokan tudják

   Peter RajmullerPeter RajmullerAcum 3 luni
 • Szerintem amúgy a citynek olyan büntetést kellett volna adni (ha elítélik) hogy nem tiltom ki a BL-ből viszont több pénzt kell fizetnie Amúgy majd csinálsz a juventus-ról is egy videót hogy hogyan állhat fel a kövi szezonban?

  Dávid HofferDávid HofferAcum 3 luni
 • Köszi a szórakoztató 15 percet ismét :P

  Attila SzenteAttila SzenteAcum 3 luni
 • Teljesen igaza van Mourinhonak, barmekkora faszfej.

  IMMORTAL SOULIMMORTAL SOULAcum 3 luni
 • www.google.com/amp/s/www.sportbible.com/football/transfers-the-top-25-highest-spending-clubs-in-the-last-decade-20191220.amp.html olvassátok el mielőtt hülyeségeket írtok, közel sem költött annyival többet a City mint azt sokan gondoljàk, Real fan vagyok btw szóval nem védek senkit még mielőtt nekem jönne pár united fan

  David KosibaDavid KosibaAcum 3 luni
  • Haver, én is Madridista vagyok, és itt ne az elköltött milliókat nézd hanem a kiadás és a bevétel arányát.. -1 milliárdban vannak.. ezt rajzuk kívül egyetlen klúb se tehetné meg és bírná ki úgy hogy ne omlana össze.. de hát arab pénzek..

   Just RhymesJust RhymesAcum 3 luni
 • Már várom 2022-es Marseille Nawcastle BL döntő😂😂

  Zsombor PolgárZsombor PolgárAcum 3 luni
 • Guardiola egy vicc, és még hazudik is 😒

  Sándor DomonkosSándor DomonkosAcum 3 luni
 • Ha úgy döntöttek hogy nem történt sértés alaptalanak a vádak akkor azok is. Elég savanyú a szöllő sokaknak pedig például a barca se kevés penzeket költöget haszontalan játékosokra és ne mondják annyival nagyobb a bevételük mert max a nezőszám nagyobb ott és a fizetésekre sokkal többet adnak ki.

  Dominik BényeiDominik BényeiAcum 3 luni
 • Angol csapatok helyében osszefognek és egy meccsre se kéne kiallni az arab maffiózó cheater team ellen...

  Sándor DomonkosSándor DomonkosAcum 3 luni
  • Ezzel csak ingyen pontokat kapna a csapat, amit nem érdemelnek meg.

   MentalNoobsMentalNoobsAcum 3 luni
 • Azsrudi csak álmodozik csak nehogy aztán úgy járjanak mint a Milannál a gazdag kínaiak!

  BUNGA UNGABUNGA UNGAAcum 3 luni
 • Ha ronáldo elismenne akor maksz meléje csak egy lacazetett tudnának sztem venni anyi pénz meg nics hogy 3-4 világsztárt vegyenek

  Milán PáliMilán PáliAcum 3 luni
 • Az uefa a maffia...Ők bundázzák a meccseket..

  zsolt lőköszsolt lőkösAcum 3 luni
 • Ez egy kibaszot Biznisz amit senki nem tart be ahogy lattom akkor meg minek vannak szabalyok ha nem tartyuk be

  michal dubamichal dubaAcum 3 luni
 • Nem valószínű, hogy a szaudi sejk megveszi a Marseille-t. Nincs annyi pénze, és ezzel csak megpóbálja a jelenlegi tulajok ellen fordítani a szurkolókat, higy majd olcsóbban megszerezhesse a klubot.

  Bence SzabóBence SzabóAcum 3 luni
 • Azt is tarkón lőném, aki foci meccset néz, nem hogy még focista

  VideómáriaVideómáriaAcum 3 luni
 • Most értem hogy a csapatom megszegte a szabályokat, de olyan informaciokkal tudott szolgalni amivel elis torolték, Mourinho is halgatna szerintem, csak a kritizálás megy de a Tottenhamal semmire se megy, ahol tudni illik nem kis jatekosok jatszanak... Kloppról nincs rossz véleményem egy igazi hős amit tett a Liverpoolal, de ő is eggyik nap Gouardiolat dicseri, masik nap meg szidja a Cityt... Én Véleményem (city szúrkoló) like ha eggyetértetek!

  arpad fazakasarpad fazakasAcum 3 luni
 • Miért kell ennyi pénzt adni ezeknek??Most a játék a lényeg vagy pénz??????

  Mind1 NemMind1 NemAcum 3 luni
 • Vki tudja h a tiki taka tv nek ki a kedvenc csapata

  Lev #Lev #Acum 3 luni
 • Ronaldo soha nem fog lesüllyedni a francia bajnokság szintjére!

  Yuri BoykaYuri BoykaAcum 3 luni
  • hyper xr Összehasonlíthatatlan! Az olasz jóval erősebb bajnokság!

   Yuri BoykaYuri BoykaAcum 3 luni
  • Már lesülyedt az olaszba ami csak 1 kicsivel jobb

   hyperiivan 22cmhyperiivan 22cmAcum 3 luni
 • Mayadi Azulin, vagy ki

  B osztályB osztályAcum 3 luni
 • Like aki kommentet nézni jött.. (Lebuktál!)

  GY ÁkoSGY ÁkoSAcum 3 luni
 • Foci Hírek: 2 hír 13 percben..

  FELA GarageFELA GarageAcum 3 luni
  • Legalább végre ki vannak vesézve :)

   Sándor DomonkosSándor DomonkosAcum 3 luni
 • Fogadni mernék hogy ha Guardiola nem a City trénere lenne ő is fel lett volna háborodva

  Elektro MagmaElektro MagmaAcum 3 luni
 • 13 perces videóból 10 perc 1 hír......

  Martin a tűzvarázslóMartin a tűzvarázslóAcum 3 luni
 • Komolyan mért engedik hogy a MAN CITY Bl ben szerepeljen? (Jó nyilván fizetett a City egy rahedli pénzt.)

  Zsolt KovácsZsolt KovácsAcum 3 luni
 • Baszki, most már elég bárkinek a zsebébe csúsztatni egy kis pénzt, és már is megoldódik minden? Undorító a city, és az összes katar/bármilyen sejk által megvett klub

  A7X FanA7X FanAcum 3 luni
 • LoL, ez a baj a jogrendszerrel. Hiaba mutatjak be az igazsagot, ha azt illegalis modszerrel fedtek fel, akkor is a gonoszok nyernek. A fene nagy polkorrektkedes atka ez. Mi ebbol a tanulsag? Legyen mocskosul sok penzed, es barmit megtehetsz. Latszik abbol is, ahogy a nagy amerikai cegek (Starbucks, Vans, NBA, meg a hollywoodi filmipar: a bosszuallok osmagusa kelta no lett az eredetileg tibeti ferfi helyett, mert Kinaban a komcsi vezetesnek nem tetszett, hogy Tibetet onallonak mutatjak be) becsicskultak Kinanak. A szabadsag, a szolasszabadsag hazaja az USA, es elhallgattatjak azokat, akik kiallnak a szabadsagjogok es az igazsagossag mellett. Az emberiseg a jelen allas szerint vegervenyesen is az anyagi javak, a profit es a penz hatalma ala kerult. Ugy is fogjuk vegezni, hacsak nem talalunk ki valami jobbat surgosen.

  Max AragoMax AragoAcum 3 luni
 • Undorító man city

  Hajdu KriszHajdu KriszAcum 3 luni
 • Várom már azt a Szlovák Szoboszlai gyűlölő gyereket! Valami Szarkaszján XD

  godi8 vezérgodi8 vezérAcum 3 luni
 • A city lefizette az uefát itt nincs min vitatkozni...

  Levente JósaLevente JósaAcum 3 luni
  • Nem az UEFA döntött hanem a Világ focibíróság vagy mi.. benne van

   Ábel KerekesÁbel KerekesAcum 3 luni
 • Gyalázat, ami a mai futballban zajlik, gusztustalan

  Deák ZalánDeák ZalánAcum 3 luni
 • Ez csalodás...

  Áron.Áron.Acum 3 luni
 • A pénzügyi fairplaynek volt egy hivatalos célja és egy nem hivatalos. A hivatalos cél az volt, hogy ne lehessen túlköltekezni kluboknak, főleg ne hitelből mondjuk. A nem hivatalos meg az, hogy a nagy kluboknak ne lehessen komoly ellenfele, stabilizálják az elsődleges szerepüket (dögunalmassá téve az egészet - ezért szartam le 2006-2018 közt szinte teljesen a BL-t.). De rájöttek, hogy ha a hagyományos nagy klubok mellé felzárkózik még néhány, amelyik nem játékpénzzel, meg hitelből építkezik, akkor az nekik is megéri anyagilag. Ezért úszta meg a PSG és most a City is. Azt is látták, hogy a Chelsea elkaszálásával semmilyen eredményt nem értek el. Számomra teljesen irreleváns, hogy ha mostantól inkább a Cityt és a PSG tolják előre, az eddig hármas helyett. Legalább kicsit színesebb lesz a BL is, nem az a dögunalom, mint 12 éven át.

  Kk JjKk JjAcum 3 luni
 • Foci már rég olyan irányba megy ami nem a sportról szól. Shity sose volt és sose lesz nagy csapat, csak egy pénzes senkiházi csőcselék

  SalazharSalazharAcum 3 luni
  • A City sose lesz nagy csapat? Te melyik bolygóról jöttél vagy melyik Cityről beszélsz? XD Lassan 90 éve nyerték az első bajnoki címüket (1937), lassan 120 éve az első FA kupát. Mindkét címből bezsebeltek 6-ot. Milyen sose lesz nagy csapat? XD Mellesleg egyáltalán mi a nagy csapat? Esélyes a bajnoki címre? Akkor pl a Manchester United csak középcsapat? Régen alapították? Sok a bajnoki címe? Mennyire törölheti ki vele a seggét? :D Ma egy jó része ezen csapatoknak, csodás tradíciókkal meg hősi múlttal meg anyjuk kínjával vitézkedik a negyed osztályban. K ne találjuk hogy nagy csapatok, mert 100 éve nagyon faszák voltak... Nagy csapat aki esélyes a bajnoki címre. A City az. Még ha nem is kedvelem őket, meg az angol focit úgy általában, de attól még nagy csapat.

   Oldalsonka TábornokOldalsonka TábornokAcum 3 luni
 • Sok embernek csak most tűnik fel, hogy lefizetnek mindenkit, és azt hiszik egyesek, hogy a Man. City az első ilyen klub. A Real Madrid is ilyen eszközökkel élt a szezon során, habár nem túl feltűnően. A Barca meccseken lévő rossz játékvezetők biztosan le voltak fizetve, mert lehetetlen, hogy ilyenekre büntetőt fújnak úgy, hogy ott a VAR. Nem feltétlen ez az oka annak, hogy a Barca nem lett bajnok, de közre játszott. A legnagyobb felelős Setién és Bartomeu.

  Foolhardy ZeroHeroFoolhardy ZeroHeroAcum 3 luni
  • @Ábel Kerekes Az Atletico Madrid No name? Nem tudtam

   Foolhardy ZeroHeroFoolhardy ZeroHeroAcum 3 luni
  • A bíró elnézett valamit? Akkor vágjál be még 2 gólt és ok. Pár rosz biroi döntés mellet is meglehet nyerni egy mecset egy no-name csapat ellen főleg

   Ábel KerekesÁbel KerekesAcum 3 luni
  • OMFJ! Fájnak az ilyen emberek. De ha bele gondolsz, akkor nem fura, hogy ott a VAR, es mégis olyanokat hibáznak a játékvezetők a Barcánál, hogy sírva nevetek? Pedig csak meg kell nézni a felvételeket. A foci ugyan az lett, mint a kézilabda.

   Foolhardy ZeroHeroFoolhardy ZeroHeroAcum 3 luni
  • @Toth Dàvid Te nem tudsz olvasni haver? Nem a bundára fogtam, hanem Setiénre és Bartomeura. Ha egy kicsit értenél a focihoz, akkor látnád, hogy nem a játékosokkal van a baj, hanem azzal, hogy az edzők nem mernek bele nyúlni a taktikába. Ezért van álló foci a Barcánál.

   Foolhardy ZeroHeroFoolhardy ZeroHeroAcum 3 luni
  • jaj itt egy barca fan el kell fogadni azt hogy ebben a szezonban szarok voltatok ès kèsz amikor ti megnyertek valamit mi se mondjuk azt hogy bunda

   Toth DàvidToth DàvidAcum 3 luni
 • Manchester City "drukker" vagyok, de ez szerintem is felháborító. Ilyet nem lehetne megengedni, SENKINEK sem!

  MentalNoobsMentalNoobsAcum 3 luni
  • @MentalNoobs az 2003 -ban volt a liga kupa de mindegy még ezt sem tudod!!

   Gerrard StevenGerrard StevenAcum 3 luni
  • @Gerrard Steven most akkor én is kezdjem el mondogatni, hogy de te akkor is az vagy? Akkor nyertek liga kupát. Biztos pont azért az a kedvenc csapatod, vagy hasonló? Ugyan az lenne, mint amit te hozol fel érveknek.

   MentalNoobsMentalNoobsAcum 3 luni
  • @MentalNoobs én nem vagyok divat drukker én 2002 óta a Liverpool fc-nek szurkolók jóban rosszban amikor nem lett bl el akkor is!!

   Gerrard StevenGerrard StevenAcum 3 luni
  • @Gerrard Steven Semmi eredménye nem volt akkoriban a csapatnak, de divatdrukkerezz nyugodtan. Meg ha divat drukker lennék, akkor nem ennek a csapatnak szurkolnék, és most nem szólalnék fel. Amúgy is mint mondtam. EZT NEM LETT VOLNA SZABAD ENGEDNI. A MANCHESTER CITYNEK SEM! De ahogy látom az olvasási készséged nem elég fejlett a megformált mondatok értelmezéséhez. És ha már így dobálod a "divatdrukker" jelzőt, annyit árulj el, te melyik csapat "divatdrukkere" vagy?

   MentalNoobsMentalNoobsAcum 3 luni
  • @MentalNoobs de akkor már volt manszúrk vagy nem???mert ha volt akkor te csak divat drukker vagy!!

   Gerrard StevenGerrard StevenAcum 3 luni
 • Persze hogy a city minsent megúszik 😑🤬🤬

  Márti KovácsMárti KovácsAcum 3 luni
 • Mazlis City

  Andras ZsemberyAndras ZsemberyAcum 3 luni
 • Lehetne egy olyan sorozat, ahol külön a magyar bajnokságról is lehetnének hírek.

  Benedek LipuszBenedek LipuszAcum 3 luni
 • "Óriási felháborodást keltett....." hol? Én Liverpool drukker vagyok bennem nem keltett felháborodást. Nyilván csóváltam a fejem, de már elnézést, felháborodni miért? Engem sokkal jobban felháborított, amikor a Barca és Real 12 éven át bírói és UEFA segítséggel gyakorlatilag házi üggyé változtatta a BL-t. De hát ez már csak ilyen. Most van a City is, van a PSG is, nagyon úgy néz ki, hogy jó pár másik csapatot is egyre nagyobb pénzekkel építenek fel. Szerintem ez nagyon jót tesz a focinak, sokkal jobbat, minthogy van 3 klub a Barca, Mu és a Real, mindig mindent megnyernek, a kispadjukon és a tartalékcsapatukban meg tucatnyi olyan játékos megy tönkre, akik máshol meg játszhatnának és jók lehetnének. Megmondom őszintén, hogy én, aki cseppet sem kedvelem a City-t, ha választanom kell, hogy azokat a játékosokat a Ctiyben lássam, amint 4:0-re vernek minket inkább ezt választom, minthogy a Barcában vagy Realban ücsörögjenek a kispadon vagy menjenek tönkre a tartalék csapatban. Na most fel lehet háborodni!

  Kk JjKk JjAcum 3 luni
  • @Kk Jj így van a bízonyíték az bizonyíték legyen az tök mindegy milyen áron derül ki ,ezt csak a city ügyvédei hozták fel és nyerték meg a pert erre hivatkozva de ez se normális!!Ez például olyan dolog hogy az én kocsimban van fedélzeti kamera ami mindent vesz ,össze ütközünk mondjuk én vagyok a hibás a kamerát gyoran elrejtem ,nincs szemtanú se semmi ,mondjuk te valahogy elopod a kamerámat hogy bizonyítsd az igazadat a bíróságon tisztán látszik rajta hogy én vagyok a vétkes de én feljelentelek hogy te elloptad tőlem vagy törvénytelenűl szerezted meg azt a bíróságnak kötelessége figyelmen kívűl hagyni na már most akkor én meguszom de tégd még jól meg is fog vágni a bíróság lopásért meg te voltál a vétlen fél sajnos ez Magyar országban is így működik!!

   Gerrard StevenGerrard StevenAcum 3 luni
  • @Kk Jj Owen áruló lett megérdemelte a sorsát!!rá is baszott pont nem nyert bl-t

   Gerrard StevenGerrard StevenAcum 3 luni
  • @The Sad Emoji most is van esélyük, angol kupa, Európa liga stb.

   godi8 vezérgodi8 vezérAcum 3 luni
  • @Gerrard Steven Elvileg egyet is értenék, de akkor mi lesz a régebbi gazdag klubokkal?Őket ki fékezi meg? Senki. Eddig is csak azoknál alkalmazták a szabályokat, akiknél nagyon akarták, akiknél meg nem azoknál félrenéztek. Nehogy már beszopjuk, hogy ami Barcánál meg a Relnál ment éveken keresztül az fairplay! Összevásárolni a komplett brazil u19-et az fairplay? Értem én mit mondasz és normális helyzetben én is egyetértenék veled de ez nem normális helyzet. És szerintem a City a még mindig a kisebbik rossz. Vagy neked olyan jól esett Owent a Real tartalékban sínylődni látni? MacManamant a kispadon ücsörögni látni? Mert nekem kibaszott idegesítő volt! (jó tudom, rohadt régen volt, amikor még nem volt pénzügyi fairplay, de ettől még elkeserítő volt látni) Egyébként meg a szabály az, hogy ha törvényesen bizonyítható egy klub részéről a szabályszegés, akkor lehet büntetni. Itt erről szó sem volt. Ráadásul maga a tett, amiért büntettek volna... elévült. Ha már annyira a szabályokhoz ragaszkodunk. Manapság már egy gyilkost se ítélnek el, ha törvénytelenül szerzik a bizonyítékot. Vagy az UEFA-ra nem vonatkozik ez? Akkor változtassák meg a szabályt, hogy bárkit bárki beköphet, akár lopott papírokkal is. Kérdés megoldva.

   Kk JjKk JjAcum 3 luni
  • @Mate Mapper Mert balfasz a vezetése, pénz volt dögivel, kiváló, tehetséges játékosok.... nem ezen múlott.

   Kk JjKk JjAcum 3 luni
 • Ha a cityt felmentették akkor a chelseat mért nem? (Manchester united fan vagyok)❤🖤

  Àmon HammerliedlÀmon HammerliedlAcum 3 luni
  • Srácok ez a video konkrétan hazudik!!! Az UEFA-nak konkrétan nem volt bizonyítéka, csak egy illegális forrásból származó, kétes információkat tartalmazó felvétel. A terjesztője, név szerint Rui Pinto azóta börtönben ül, és vár a tárgyalására. Konkrétan semmiféle legális, komolyan vehető bizonyíték nem volt, ezért mentették fel a Cityt. Tudom hogy mennyire közkedvelt ez a teória, az ember szeret gyűlölködni(főleg ha az újgazdag csapatokról van szó), de az igazság az, hogy nem volt semmilyen lefizetés a City részéről. Szokásos szarkeverés és Fake News terjesztés a csatorna részéről. (Nem vagyok City fan)

   GureszGureszAcum 3 luni
  • @Gerrard Steven így gondolom én is! Szerintem a CAS per előtt érkezett egy 100-150 milliós utalás, így meg "eltekintettek" a szankciótól. A Chelsea, vagy annak idején a Barca, mikor nem igazolhatott, ennyit nem engedhetett meg, a sejknek viszont ez aprópénz. Undorító ez a futball mostanság.

   rzn777rzn777Acum 3 luni
  • @Gerrard Steven igazad van köszi hogy szoltál😀

   Àmon HammerliedlÀmon HammerliedlAcum 3 luni
  • jogos,kevés pénzel próbálták lefizetni az uefa-t azért,a city meg keményen lefizette,ez olyan dolog hogy 1-2 misiért te sem mentenél fel senkit ha bíró lennél de mondjuk 100 millóért már megoldanád a felmentését bárkinek hidd el!!

   Gerrard StevenGerrard StevenAcum 3 luni
 • Orulok hogy a cityt felmentettek😍 nyert az igazsag ezt Guardiola is megmondta🥰

  Albert JommaAlbert JommaAcum 3 luni
  • @Toth Dàvid ahogy mondod

   ΛΓញληძ នζα'ΓηყαΛΓញληძ នζα'ΓηყαAcum 2 luni
  • Toth Dàvid hizelegsz nekem, baratom? :3

   Albert JommaAlbert JommaAcum 3 luni
  • City a vilàg legundoritóbb csapata

   Toth DàvidToth DàvidAcum 3 luni
  • Benedek Matolcsi meg az hogy en vagyok a legjobb ember? :3

   Albert JommaAlbert JommaAcum 3 luni
  • Igazság a cityben csak a név igaz

   Benedek MatolcsiBenedek MatolcsiAcum 3 luni
 • Nagyon jó lett a videó

  Noel NagyNoel NagyAcum 3 luni
 • Legalább egy transfer bann-t kapnának, vagy valamit... Ez egyszerűen botrányos. Egy második osztályú csapat felvásárólja fél Európát és hopp, bajnokok lesznek. Semmi féle múltja nincs a klubnak, csak a pénz beszél! #stopcheating

  nem mondom megnem mondom megAcum 3 luni
  • Hát ez az a citynrk semmi multja nincs 20 ève mèg a 2 osztályba volt :D

   CubeCubeAcum 3 luni
  • Jaj ezt a múltas dolgot bírom a legjobban, könyörgöm nézd meg mennyi nagy múltú angol csapat játszik 3-4-5-6. osztályban.

   Viktor JakabViktor JakabAcum 3 luni
  • hát az lenne a minimum!!!!

   Gerrard StevenGerrard StevenAcum 3 luni
 • Zidane azt monda egy sajtóban hogy imád a reálnál dolgozni és sehova se akar menni

  Kristóf TóthKristóf TóthAcum 3 luni
  • de azért lenne az a pénz.............

   Gerrard StevenGerrard StevenAcum 3 luni
 • A City az ellentettje a magyaroknak Míg a City mindent megúsz mi folyton bekapjuk a kutyafaszt az UEFA-tól

  Botond BaumannBotond BaumannAcum 3 luni
  • Ja

   FLÓRI ÁdámFLÓRI ÁdámAcum 3 luni
  • 😂

   Ryan Zhang ryanRyan Zhang ryanAcum 3 luni
 • 9:36 látom nem vagytok city fanok xddd de amúgy ez tényleg szánalmas hogy mindent megúsznak

  Pista Dávid ForróPista Dávid ForróAcum 3 luni
  • miért van city fan? 😂😂

   Sándor DomonkosSándor DomonkosAcum 3 luni
  • Hát ja. A Chelsea kisebb vétkezésért nagyobb büntetést kapott. Bár most lehet, hogy a csapat hasznára lett az a büntetés.

   Battle royale championBattle royale championAcum 3 luni
  • Csak ők?

   Kk JjKk JjAcum 3 luni
  • így van volt már 4 vagy 5 évvel korábban is más ügyük azt is megúszták ,más meg már rég kizártak kevesebbért chelsea real stb.......

   Gerrard StevenGerrard StevenAcum 3 luni
 • A citynek hogy van ilyen mákja😡

  Àmon HammerliedlÀmon HammerliedlAcum 3 luni
  • úgy hogy lefizettek mindenkit kurva sok pénzzel ennyi!!

   Gerrard StevenGerrard StevenAcum 3 luni
 • és azivicc hogy még ígyis költekeznek épp hogy megúszták a foci történelem legnagyobb szégyenét de azért kulibali ronaldo messi mbappé az 58. balhátvéd .és még költekeznének tovább aztán lautaro nemakarjátok leigazolni a focit??????????????????????????????????????????????????#Stopcheating

  zsolt kocsiszsolt kocsisAcum 3 luni
  • Ezt a 442oons videójából szedted? :D

   Red guyRed guyAcum 3 luni
  • így van figgyet hánynak a szabályzatra!!!

   Gerrard StevenGerrard StevenAcum 3 luni
 • Itt már csak a pénz beszél... #stopcheating

  Attila NagyAttila NagyAcum 3 luni
  • sajnos az

   Gerrard StevenGerrard StevenAcum 3 luni
 • vicces hogy sztárokról beszélnek az eredmények tekintetében, teljesítmény kell ahhoz meg kitartás, lásd kezdeti pool meddig jutott

  Tibor OrbànTibor OrbànAcum 3 luni
  • így van Liverpool FC vagyok én örökre!!!

   Gerrard StevenGerrard StevenAcum 3 luni
 • A City következő sztárigazolása... 🥁 A CAS!

  Gergő SzincsákGergő SzincsákAcum 3 luni
  • vicces mert hülyeség nevetek

   Dominik BényeiDominik BényeiAcum 3 luni
  • Nagy vicc hahaha

   B osztályB osztályAcum 3 luni
  • @Nordragor I Köszi hogy szóltál mindjárt átszerkeztem!

   Gergő SzincsákGergő SzincsákAcum 3 luni
  • @Gergő Szincsák a CAS egy UEFAtól függetlenül működő szervezet

   Nordragor INordragor IAcum 3 luni
  • @Zsomek Ez igaz, de ha jól tudom a CAS az az UEFA alatt működő szervezet, nem?

   Gergő SzincsákGergő SzincsákAcum 3 luni
 • Ronaldo egy okos ember és hiába lehet hogy lesz valami a Marseille-ből akkor se fog egy ilyen pénzes zsákba igazolni

  Papp GeraPapp GeraAcum 3 luni
 • 9:17 Saúl nem rég igazolt valami Club Costa City-be.

  Papp GeraPapp GeraAcum 3 luni
  • @Papp Gera Ember nem igazol el sehova ... Csináltak egy e-sport csapatot 🤦‍♂️....

   Nevem a nevemNevem a nevemAcum 3 luni
  • @Mate Mapper nem, szerintem is. Főleg hogy Atleti szurkoló vagyok és ő volt eddig a kedvenc játékosom (miután Griezmann elment😒😕)

   Papp GeraPapp GeraAcum 3 luni
  • @Papp Gera Csak szerintem cseszi ezzel el s karrierjét?

   Mate MapperMate MapperAcum 3 luni
  • Igen, csinált egy e-sport csapatot 🤦‍♂️

   Nevem a nevemNevem a nevemAcum 3 luni
  • @Papp Gera Köszi!

   Gergő SzincsákGergő SzincsákAcum 3 luni
 • Basszameg a city a futball nem a pénzmosásrol szól bár most már egyre inkább a pénzről szól ...

  D My tubeD My tubeAcum 3 luni
 • Szánalmas az egész amit a City csinál. Biztos volt benne egy "kis" lefizetés is abban hogy ez történt. Sajnálom hogy ez a faszkalap alakulat ilyen szánalmas, akár a Milan vagy a Manchester United is simán megérdemelhette volna a jövő évi BL-szereplést. Tudom hogy a City fanok most be fognak támadni, de hát ez van, ez a szomorú igazság...

  Dániel SimonnDániel SimonnAcum 3 luni
  • @Dániel Simonn Haver, nézd már meg a PSG-t ők is felvásárolnak mindenkit mégsem ér kalap szart sem a játékuk, ott a Barca minőségi keret minőségi utánpótlás és kb 2 osztályos csapat ellen is képesek lennének kiesni a BL-ből. Ha te azt hiszed hogy játékosok felvásárlása elég egy csapathoz akkor te nagyon elvagy tévedve, csak nézd meg Sterliget mikor a City-be ment egy egyeneset nem tudott lőni most meg. Ui: inkább játszanak hátvéd nélkül mint hogy Phil Jones szintű tehetségek vagy Maguire szintű favágók legyenek (nem azért hogy kötözködjek de az United-ben mint csapat nincs túl sok kedvelhető játékos, tipikusan az a csapat amit a történelme miatt szeret az ember)

   Viktor JakabViktor JakabAcum 2 luni
  • @Viktor Jakab játékstílus. Ez a City sehol nem lenne ha Mansour nem lenne ott. Összevásárolnak minden támadót hátulra meg basznak kapust venni Ederson valamirevaló cseréjének vagy védőt Laporte helyére. Nem vagyok anti-citys (de inkább a Unitedot preferálom) és teljesen jót tett a csapatnak az update de az alap posztokon már nincs meg a balansz, fair play-ről pedig beszélni sem érdemes...

   Dániel SimonnDániel SimonnAcum 2 luni
  • hyper xr dehogy is.Adnak annyit ezek a mocskok h ne lehessen elutasitani

   NB TeamNB TeamAcum 2 luni
  • @Ábel Kerekes Mikor írtam hogy már nem vagyok az? Ja, hogy egy egyszerű mondatot nem tudsz értelmezni ez szomorú, nem is szomorú ez inkább IKSZDÉ

   Viktor JakabViktor JakabAcum 3 luni
  • @Viktor Jakab tegnap még city fan voltál XD

   Ábel KerekesÁbel KerekesAcum 3 luni
 • Hát ez bizony szégyen #stopcheating

  FractumBwClan :DFractumBwClan :DAcum 3 luni
 • #stopcheating

  Lali JoloLali JoloAcum 3 luni
 • Van az a pénz amiért megúszta a city #stopcheating

  Du DeriDu DeriAcum 3 luni
  • @Szala :D huh XD

   Ryan Zhang ryanRyan Zhang ryanAcum 2 luni
  • @David Kosiba Elárulom ha papíron nem lenne minden renben akkor nem indított volna az UEFA nyomozást, ez az oldal azokat a bevételek mutatja amik hivatalosan jöttek be. 😉

   Szala :DSzala :DAcum 2 luni
  • @Ryan Zhang ryan Milyen véletlen hogy a Másod osztályos Cityt megvette az arab sejk és hirtelen felhuztak egy stadiont megvették Európa egyik legjobb edzőjét és profi labdarugokat vásároltak ha ezt nem abból a pénzből amit feketén az arabok tettek bele akkor az a pénz addig hol volt? "testvér" csapatoktol vásárolják a játékosokat az arab sejk egyik zsebéből a másikba rakja a pénzt vicc ez már nem foci.... Kezetfoghatnak a Psg vel csak annyi a különbség hogy a PSG mar az arabok előtt is elert valamit

   Szala :DSzala :DAcum 2 luni
  • Ez igy igaz.Miert van h realnak es mas top csapatoknak letezo dolog a fair play de a city-psg parosnak nem

   NB TeamNB TeamAcum 2 luni
  • Istenem🤦‍♂️ Azé, hogy sokan csufólkodnak a lefizetéssel attól még nem igazi. Te hallod a hülyeségeket is aztán pofázól nekik. Inkább nézd a focit s ne mondj hülyeségeket csapatokról

   Ryan Zhang ryanRyan Zhang ryanAcum 3 luni
 • Szégyen a sport döntő bíróság #stopcheating

  Rudolf CsaladiRudolf CsaladiAcum 3 luni
  • azzzzzzzzzzzz

   Gerrard StevenGerrard StevenAcum 3 luni
 • Marseille fifa managerbe érzi magát?😄

  Barcelona FcBarcelona FcAcum 3 luni
 • Röhej amit a City csinál.... #stopcheating

  Szala :DSzala :DAcum 3 luni
ROones