Célegyenesbe ért a Pjanic-Arthur csereüzlet! Szoboszlait már a PSG is akarja?? ► Átigazolási hírek

27 iun. 2020
45 389 Vizionare

🎁👕 Tiki-Taka Shop: tikitakashop.polomania.hu
🌍 Tiki-Taka Web: www.tikitakatv.hu
► Tiki-Taka Insta: bit.ly/tikitakainstagram
► Tiki-Taka Facebook: bit.ly/magyartikitakaFB
► Partneroldalunk: www.primera24.hu

ℹ️ A videó tartalma:

Célegyenesbe ért a Pjanic-Arthur csereüzlet! A Paris SG is komolyan érdeklődik Szoboszlai Dominik iránt! Edinson Cavani lehet a Barcelona B-terve arra az esetre, ha nem sikerül megszereznie a fő csatár-kiszemeltjének számító Lautaro Martínezt! A részletekért és további átigazolási hírekért nézd meg a videót!
ℹ️ A státuszok jelentései:
🔴 Szóbeszéd ▷ A hír egyelőre csak pletykaszinten merült fel a sajtóban, vagy ha van is valóságalapja a dolognak, még nagyon messze állnak a felek a megegyezéstől.
🟡 Lezsírozva ▷ Hivatalosan még nem jelentették be az átigazolást, de az üzlet már megköttetettnek tekinthető.
🟢 Hivatalos ▷ Az üzlet valamelyik résztvevője (a két klub, vagy maga a játékos) nyilvánosan elismeri a transzfer létrejöttét, akár a saját web-, illetve közösségi oldalán, akár a sajtón keresztül.
📧 Elérhetőségünk ► mikebalazs@tikitakatv.hu

🎥 Szöveg & Videó: Balázs
🔊 Narrátor: Bálint László
✍️ Szöveg: Global Soccer (facebook.com/theglobalsoccer)

► Inspiráció: Kick11

► The author of the channel does not claim any rights to the photos contained in the film. The materials are used on the basis of the right of citation under fair use, in order to allow viewers to better understand the information presented.

► A videóban felhasznált képek nem a csatorna szerzőjének tulajdonát képezik. Az anyagokat a méltányos felhasználási jog (Fair use) alapján használja, hogy a nézők jobban megértsék a bemutatott információkat.

Zene: Jeremy Blake - Stardrive (ROones audio library)

Comentarii
 • Mint láthatjátok, a "szóbeszéd" és a "hivatalos" státuszok mellett egy új állapot került bevezetésre az átigazolásoknál, ez pedig nem más, mint a "lezsírozva". Ezt azoknál az átigazolásoknál fogjuk használni, amelyeknél hivatalos bejelentés ugyan még nem történt, de az üzlet már megköttetettnek tekinthető. Ezzel reményeink szerint sokkal pontosabb képpel tudunk majd szolgálni nektek az transzferek állapotát illetően. :) Íme a három státusz pontos jelentése: 🔴 Szóbeszéd ▷ A hír egyelőre csak pletykaszinten merült fel a sajtóban, vagy ha van is valóságalapja, még nagyon messze állnak a felek a megegyezéstől. 🟡 Lezsírozva ▷ Hivatalosan még nem jelentették be az átigazolást, de az üzlet már megköttetettnek tekinthető. 🟢 Hivatalos ▷ Az üzlet valamelyik résztvevője (a két klub, vagy maga a játékos) nyilvánosan elismeri a transzfer létrejöttét, akár a saját web-, illetve közösségi oldalán, akár a sajtón keresztül. Üdv: Balázs

  Tiki-Taka TVTiki-Taka TVAcum 4 luni
  • Hogyha thiago a barcaba menne ugy jarna mint coutinho nem a posztjan es alig jatszana Mer messike dont el ott mindent

   Laci 150Laci 150Acum 3 luni
  • Okés értem! :D

   Rozsnyai RolandRozsnyai RolandAcum 4 luni
  • Lezsírozva XD

   PRo HUBAPRo HUBAAcum 4 luni
 • már nem azért de ki akarja megvenni cavanit?

  Róbert SzeőkeRóbert SzeőkeAcum 3 luni
 • Pjanic és Arthur csere valódi értelme igazából egy üzleti fogás volt. Ugyanis a Barcelónának júl.1-ig szereznie kellett 79mil. eurót. Így igazából a Juventus megvette Arthurt 84mil. euróért ami tekinthető egy nagy kölcsönnek a barcának. A Barcelona pedig rögtön vissza is adta a pénzt, mivel megvette Pjanicot 64mil. euróért, viszont a Barcelona 4 részletben fogja fizetni ezt az összeget. De mi értelme? A Barcelonának jobban indul majd az átigazolási időszak, megmentve öket egy esetleges csődtől vagy csőd közeli helyzettől mivel a kölcsön nélkül nem tudták volna mennyi pénz is elérhető náluk játékosokra ill. fizetésekre

  Bence DohorákBence DohorákAcum 3 luni
 • A barcanak el kéne hozni a wolves-bol nuno espirito santo-t és ráadásnak adama traore-t. Lenne egy jó motivált edző meg egy bivaly gyors és technikas szélső... Ehelyett elkuldenek egy kreatív, fiatal kozeppalyast, és hoznak egy erősen kozepeset a helyére... Nemertem

  Icc18Icc18Acum 3 luni
 • Nem értem a Barcelonát oda adnak egy 23 éves játékost egy 30 éves játékosért.. majd olcsó pénze meg szabadulnak tőle 🤔

  Leo NorbyLeo NorbyAcum 3 luni
 • Szerintem Ocampos helyett jobb lenne egy Ferrán Torres legalább is jobban örülnék neki

  Bence GrófBence GrófAcum 3 luni
 • jobb ez a csatorna mint a sport hírek!

  Tamás BalázsTamás BalázsAcum 3 luni
 • Koszonjuk a videot.Nagyon jo amit csinaltok.

  Bence AlmásiBence AlmásiAcum 3 luni
 • Cavanit eltudnám képzelni a Barcában. Arthur-Pjanic üzlet? Barca vezetősége egyre hülyébb. Neymarból kapott pénzt egy bótlábú Dembelére költi el meg persze Coutinhora.(Akit nem a saját posztján játszhatnak.) Pjanic kiöregedett már. Szoboszlai Dominiknak az AC Milanba kell mennie. Ott befogja járszani magát a kezdőbe és egy 1-2 év múlva egyi "igazi sztárcsapatba tud majd igazolni.

  Márton SekeresMárton SekeresAcum 3 luni
 • Én barca drukker vagyok de kétlem , hogy a jelenlegi vezetőség biztos minden dolgában. Arthur egy fiatal tehetség érte egy kiöregedő futbalistát kéne hozni. Most komolyan? Cavani? Nincs egy fiatal tehetség? De igen. Csak a vezetőség elég rövidlátó.

  Gál KristófGál KristófAcum 3 luni
 • Szoboszlai = Dortmund

  Kevin TothKevin TothAcum 3 luni
 • 0

  Zoltán AntalZoltán AntalAcum 3 luni
 • Én végleg elvesztettem a hitemet a Barcelona vezetőségében ez az üzlet után.

  Martin DömökMartin DömökAcum 3 luni
 • Annyira idegesít Szartomeu. Imádom a Barcát nagyon sok éve és követem is őket, de évek óta nem voltak ilyen szarok. Küldjék már el azt a majmot a picsába. Nem az edzők hibája, hogy nincs jó formában a csapat, ugyanis szarból nem lehet várat építeni.

  Foolhardy ZeroHeroFoolhardy ZeroHeroAcum 3 luni
 • Mikelándzseló le kophatna végre azokról a játékosokról akiket a Milan figyel, vagy meg szeretne tartani/szerezni...

  Ati WorgAti WorgAcum 3 luni
 • 👏👍

  Tamás RibaritsTamás RibaritsAcum 3 luni
 • Ocampos ennyire jó(45 millió+Regulion)?

  Gal SamGal SamAcum 3 luni
  • Valami Ayoze Pérez is 30 millióba került, Mbappé meg 160 volt szóval szerintem nem olyan nagy összeg ez a mai világban.

   Leroy `Leroy `Acum 3 luni
 • Szoboszlai menjen egy ,, gyengébb” klubba ott jobban tudna fejlődni a PSG szerintem az egyik legrosszabb választás lenne számára, inkább menjen a PL ligue-be

  TRC WQSTRC WQSAcum 4 luni
 • Ki a f@sz akkor egy 30 éves középpályásat igazolni mikor ott van helyett egy 21 éves tehetséges fiatal aki Iniesta utódja de inkább eladják a fiatalt hogy egy sz@rab játszon helyete

  Benjamin BordásBenjamin BordásAcum 4 luni
  • Durva, hogy jobban megy a káromkodás, mint a helyesírás :/ No offense

   Dániel NémethDániel NémethAcum 3 luni
 • Vicc amit a Barca csinál... Xavi és Iniesta óta nincs normális középpályásuk. Még talán Rakitic aki elment... Veszik agyba főbe a már csúcsukon vagy pont ott lévő játékosokat akikben van 2 év. Ott volt Thiago. Tökéletesen illett bele, erre eladták. Ott van Arthur. Szintén illik bele, eladják... Jól van, vegyék csak meg a 30 éveseket, meg építsenek Vidalra. Aztán majd csodálkoznak, hogy Messinek kell irányítani, szervezni, gólpasszt adni és gólt lőni. Iidióta vezetőség. (mondom úgy hogy Realos vagyok így utálom őket, de sajnálom is, mert a vezetői.... említésre se méltóak) Hol van már a La Masia-s csapat? Ahol 11 játékosból minimum 9 onnan jött? De amennyi eszük van, még Ansu Fatit is eladják. Bár már Neymar saga-val elásták magukat... Eladják, vissza akarják venni, nem akarják, pereskedés... vicc az egész. Aztán meg inkább a 33 éves Cavani kell... oké

  Foci ŐrültFoci ŐrültAcum 4 luni
 • A Barca mostani elnöksége nagyon ért hozzá, hogy Messi utolsó éveit megkeserítse. Realosként sem tudnák neki rosszabb transzfereket felkutatni mint amit az utóbbi 3-4 évben csinálnak. Komolyan ennyire hülyék vezetik azt a klubbot? Ocampos érkezése remélem vmi rossz vicc. Ha szélsőt akarnánk venni ott van Sancho, Chiesa, Adama Traore, a Lyonból Depay. De még a Boga is nagyobb tehetség a Sassouloból mint ez az Ocampos gyerek. És komolyan odaadnánk nekik még Regit is mikor Hakimit most sikerül bagóért elszórni...Aztán meg megint veszünk helyette egy Odriozolat 30-40 milláért. Sajna Perez papa sem tud jól igazolni az elmúlt 2 évben. Hazard teljes csőd volt tavaly, remélem az idei évet nem egy Pogbaval 0-zuk le mert akkor nálunk is ideje lenne egy elnök cserének.

  Zoltan SzaboZoltan SzaboAcum 4 luni
 • Szerencsetlen Arthur aldozatava valik a penznek, a kreativ konyvelesnek. Eleg szomoru tortenet, hogy az olajos sejkek, meg a gazos orosz maffiozok ilyenne tettek az elitet, most mar a Barca is fut a penze utan. Aztan amikor ezek a maffiozok kiszallnak, akkor majdnem elsullyed a klub, mint a Milan, akiknek ha jol emlekszem, szinten gond volt a konyvelesevel, mikor Thiago Silvat gyorsan el kellett adniuk.

  Max AragoMax AragoAcum 4 luni
 • Szerintem az egész barcát át kéne alakitani mert nagyobb csapatok ellen gyengén játszanak.

  Cseh RoliCseh RoliAcum 4 luni
 • Szerintem Dominiknek nem kellene a Milanba mennie. Féltem attól a kalandtól. Szerintem tökéletes lenne neki a Lipcse. Bundesliga élcsapat, minden évben ott vannak a nemzetközi mezőnyben, plusz ott vannak a válogatott csapattársak is, a beilleszkedés is könnyen menne neki, és még fejlődhetne is.

  Károly RéfiKároly RéfiAcum 4 luni
  • Jó meglátás. Én is erre gondoltam. Valamint bizonyítaná, hogy top ligában is megállná a helyét így később lehet még nagyobb csapatok dobnának neki szerződést és nagyobb tapasztalata is lenne.

   Daniel NagyDaniel NagyAcum 3 luni
 • Én nagyon nem értem hogy a Barcelona miért szeretné elcserélni az egyik legtehettségesebb középpályást a világon (szerintem) egy kiöregedő Pjanicra.

  Boldizsár KozmaBoldizsár KozmaAcum 4 luni
 • Csak én nem értem hogy miért ér többet egy soha top csapatban nem játszó, hat csapatot így is megjárt játékos (Ocampos) mint a világ egyik legjobb középpályása (Thiago) aki a spanyolok 10-se és a Bayern fontos része a pálya közepén!🤨🤨🤨🤨🤔🤨😒😕🥴👊 mellesleg amit hogy sérült és a felépülése a fő nem az új szerződése neki, ettől még nem fog elmenni!

  Gergely BanaiGergely BanaiAcum 4 luni
 • Miert van a csapatoknak fiatalokbol allo sajat nevelesu jatekoskeret ha kioregedoben levo jatekosokat vesznek mashonnan?

  Sanyi KántorSanyi KántorAcum 4 luni
 • Thiago egy nagyon jó játékos de a Barcelonának nem kell középpályás. Barcelona szurkoló vagyok de szerintem ezt az Arthur Pjanic,, csereüzletet" elszurtak. Arthur sokkal jobb mint Pjanic. És a jövő barcájába is simán beférne. Amúgy nagyon jó videó lett. 🤙🏻

  Szabóné Széles EditSzabóné Széles EditAcum 4 luni
 • Nagyon nagyon szomorúan hallom/látom hogy Arthur üzlet megköttetett szerintem hatalmas hiba ez az üzlet....Szoboszlai meg remélem meg se fontolja hogy Párizsba menjen, keressenek neki egy értelmes klubot nem ezt a .... csapatot (még a Milan is jobb lenne)

  kleno04kleno04Acum 4 luni
 • A Real Madrid nagyon jo atigazolasi politikaja nem ragadt at a barcara.. Busquets-Vidal-Pjanic Tenyleg ez lesz a jovo barca motorja?XD

  KrisztiánKrisztiánAcum 4 luni
 • Sajnos hakimi az interé😢

  D My tubeD My tubeAcum 4 luni
 • Barcelona szurkolóként kezdem nagyon unni, a fejetlen, hibás átigazolásokat a csapatnál. Az utóbbi időben sorra érkeznek azok az igazolások, akik nem illenek bele a csapat képébe. Arthur érkezésekor volt az utóbbi években csak pozitív érzésem, mert ő stílusban is bele illik a csapatba és egy rendkívül okos és technikás játékos. Emellett csak úgy halkan megjegyezném, hogy Pjanic 29, Arthur pedig 23 éves. Valami nagyon nincs rendben a Barcelona vezetőségével látva ezeket a transzfereket (mondjuk ezt már eddig is tudtam).

  Roland DobaiRoland DobaiAcum 4 luni
 • 0:24 lezsírozva xd (jobb felső sarok)

  Bajusz ManBajusz ManAcum 4 luni
 • Arról valamikor lehetne egy videó, hogy a Spurs-nek kiket kéne igazolnia! Pls.

  Istvan JokayIstvan JokayAcum 4 luni
  • @Benedek Matolcsi a Tottenham amugy mivel érdemelte ki hogy igy utálják sokan? Olvastam hogy 2008 óta nem nyertek semmit, egy szimpla feltörekvő klub aminek a tavalyi év volt a csúcs. Vagy csak az Arsenal meg Chelsea fanok ugatják le? 🤔

   Marcell HoffmannMarcell HoffmannAcum 4 luni
 • Ha Pjanicot megveszi a Barca akkor meg is érdemli😠😠😠😠👎👎👆

  Gyula Dávid JuhászGyula Dávid JuhászAcum 4 luni
 • Barcanal nagyon komoly penzmosas megy , juvenal ugyanugy ..

  Josh Brownny JusufJosh Brownny JusufAcum 4 luni
 • Istenem Barca

  Kakucs DavidKakucs DavidAcum 4 luni
 • Real madrid: próbál fiatalokat vásàrolni Chelsea: egyértelmű fiatalítás zajlik Manchester united: fiatalokra szeretne építeni Barcelona: na akkor vegyünk meg még egy 30 év feletti játékost

  Fekete BálintFekete BálintAcum 4 luni
  • Még Fati helyére kéne egy Joaquín, Lenglet helyett egy Chiellini, jobbhátvédbe Zabaleta meg kapuba Buffon és akkor talán már elég öreg lenne a keret ahhoz hogy a vezetőségnek is megfeleljen

   Marcell NagyMarcell NagyAcum 3 luni
  • Hahaha

   Gal SamGal SamAcum 3 luni
 • 900. Like!!

  peta20 ytpeta20 ytAcum 4 luni
 • Milyen anyagi problémája lehet egy olyan klubbank (Liverpool), akik 1 éven belül megnyerték a BL-t, PL-t, klubb vb-t, Európai Szuperkupát, a stadionjuk mindig tele van, sosem tartoztak a legszegényebb klubbok közé, nekik van az egyik legdrágább játékoskeretük, a játékosok fizetései nincsennek az egekben, és a jelenleg 2 legdrágábban vásárolt játékosokat is más eladásából finanszírozták. Ezek után nem értem, hogy nem engedhetnek meg maguknak egy 40 vagy 53 milliós transzfert. A jelenlegi helyzet ellenére sem értem ezt.

  KaNcSiVaGyOkKaNcSiVaGyOkAcum 4 luni
  • Plusz a mez eladás

   Tóta Olivér YTTóta Olivér YTAcum 4 luni
 • Szoboszlai Psg be DDDDD A psgnek nem kell egy ilyen beképzelt nagyképű kipcsak botlábu senkiházi fake news.

  Edmond SzárkiszjánEdmond SzárkiszjánAcum 4 luni
 • Remèlem nem oda megy Szoboszlai akkor szerintem eléggé egy karierr gyilkos igazolás lenne

  Kristóf KrISTOFKristóf KrISTOFAcum 4 luni
 • Van még egy ilyen balfasz klubvezetés, mint a barcelonáé?

  Arató KikoArató KikoAcum 4 luni
  • @Döbrei Máté hát a pletykák alapján psg-t akarnak játszani. Meglátjuk mi lesz belőle

   Arató KikoArató KikoAcum 4 luni
  • Sajnos igen a juvé-é ( Juve drukkerként mondom)

   Döbrei MátéDöbrei MátéAcum 4 luni
 • A Liverpoolnak papiron nagyon jo anyagi helyzetbe kellene lenniuk.. tavaly 2. Premier leauge, ucl gyoztes, iden pl bajnok es bent vannak meg ucl-ben es senkit sem igazoltak azota. 200m€ is akar osszegyulhetett az evek alatt.

  xxix matexxix mateAcum 4 luni
  • @Akos M. Most ennek mi köze, ehez a kommenthez? A másik meg az, hogy mi az, hogy hülyére verte? Az Atleticonak annyi szerencséje volt, hogy Adrian bakizott. Ennek ellenére nem verte hülyére a Poolt. Max akkor verte volna hülyére, ha a Liverpool kikap tőlük 4-0-ra. Gondolom, azért írod ezt, mert Barca fan vagy, és még mindig ezen kattogsz.

   2020 BayernFan2020 BayernFanAcum 4 luni
  • Amúgy az atleti hülyére verte a poolt, de am jah.

   Akos M.Akos M.Acum 4 luni
 • Az a dúrva, hogy én FIFA 20 Karrier módjában már leigazoltam Szoboszlait a PSG-hez

  Orbán ViktorOrbán ViktorAcum 4 luni
  • Pedig Hornyák edző úr is kérte

   Andrey BarnaAndrey BarnaAcum 4 luni
 • Erre nem tudok mit mondani, csak azt hogy #BARTOMEUOUT 👎😡

  Bence TóthBence TóthAcum 4 luni
  • #SARRIOUT

   Döbrei MátéDöbrei MátéAcum 4 luni
 • A Barca vezetősége mi a péket gondol? Arthur helyett inkább Pjanicot akarják? Hát megvannak ezek bolondulva?! Zseniális üzlet, gratulálok FC Barcelona

  Tamás SzabóTamás SzabóAcum 4 luni
 • A "jövő Barcelonája" ilyen acélos igazolásokkal akar BL-t nyerni? Vagy csak 2-3 múlva mikor a fél csapat visszavonul?

  Bence NagyBence NagyAcum 4 luni
  • "Az új AC Milan"

   Sánta TamásSánta TamásAcum 3 luni
 • "Lezsirozva" :D :D

  BélabáBélabáAcum 4 luni
 • Mit csinál a Barcelona vesznek egy 31 éves öreg játékos 2 évett játszik és rosszul fog játszani persze hogy majd a Barcelona vissza sírja Arturt és rá jönnek mekkora hülyeséget csináltak

  Balázs KöllőBalázs KöllőAcum 4 luni
 • Lehet én vagyok buta de miért nem kell a. Barcanak Arthur?

  Pál BiróPál BiróAcum 4 luni
  • Elméletben a pénzügyi hiányoságaikat akarják pótolni ezzel, gyakorlatban ennyire balfasz a barca vezetése.

   Arató KikoArató KikoAcum 4 luni
 • Pont Miralem Pjanic, eléggé hülye a Barcelona vezetősége, Bartomeut ki kellett volna már rég hajítani a pi*****

  Zolko 23Zolko 23Acum 4 luni
 • Szerintem Szoboszlainak a Milan is elég kockázatos. Emlékeztek még arra a lengyel tehetségre, akinek elfelejtettem a nevét? Eltűnt a süjjesztőben és ez Szoboszlaival is megtörténhet...

  Verebély ÁkosVerebély ÁkosAcum 4 luni
  • Piatek tökéletesen játszott a milanban... nézd meg a góljait amit lőtt . Nagyon jó befejező csatát most is csak az volt a baj hogy nem volt jól passzoló játékosa a Milan nak aki előkészithette volna a támadásokat. Nem csoda hogy a herta 40 millió euró körül fizetett érte

   Zalán PrionZalán PrionAcum 4 luni
  • Piatek.

   REAL Barac'K!REAL Barac'K!Acum 4 luni
 • Tiki-Taka TV

  lolmilanlolmilanAcum 4 luni
 • Thiagoról a Kicker azt írta, hogy ha elmegy 60 misi körül lesz az ára, és ezt a pénzt (plusz még meglévő zsetont) használná a Bayern Havertz leigazolására

  Gergő SzabóGergő SzabóAcum 4 luni
 • Köszi a munkátokat ;) Magas színvonalú minden videotok!

  Attila SzenteAttila SzenteAcum 4 luni
  • magas színvonalú sportpletykák a pletykaéhes közönségnek.

   Ferenc KovácsFerenc KovácsAcum 3 luni
 • Thiago nemmegy sehova!!! Miért menne el egy épülő bayernből egy szétesőben lévő barcába?

  Attila NagyAttila NagyAcum 4 luni
  • @Máté Kristóf Kiss falk is ilyen!!!

   Attila NagyAttila NagyAcum 4 luni
  • A Bildnek nincs jobb dolga mint hogy hülyeségeket írjanak. Nagyon unatkoznak már. Thiago nem rég mondta el hogy nagyon szeretne a Bayernből visszavonulni. Most csak azért mert le volt sérülve nem hiszem hogy elmenne.

   Máté Kristóf KissMáté Kristóf KissAcum 4 luni
 • Arthurnak a jövő Barcelonájában csak kiegészítő szerep jutna? Ez mekkora faszság már! Végre volt egy fiatal középpályás aki tudta volna potólni xavit és iniestat erre elcserélik egy harminc éves játékos. Ebből így mi haszna van a Barcanak a nagy semmin kívűl? Miért kell mindig bebizonyítaniuk hogy össze tudnak hozni egy újabb hülye trasznfert? Az elmúlt 5-6 évbe alig volt normális igazolásuk! Ha sokáig folytatják így akkor nem hogy nem fognak bl-t nyerni de esélyük se lesz rá!

  Marcell NagyMarcell NagyAcum 4 luni
  • @Peter Rajmuller nem kell 2021-ig várni már így is tönkre van baszva az egész csapat és akkor még bele se gondoltunk hogy mi lesz hogy ha újra megválasztják azt az idiótát

   Marcell NagyMarcell NagyAcum 3 luni
  • @REAL Barac'K! Igazolt a barca egy de jongot és van egy ansu fatijuk...

   Tóta Olivér YTTóta Olivér YTAcum 4 luni
  • 5 even belul kozepmezonyben fogunk vergodni.

   REAL Barac'K!REAL Barac'K!Acum 4 luni
  • big marci és csak 2021 lesz a elnökválasztás addigra az a görény tönkreteszi a egész barcat

   Peter RajmullerPeter RajmullerAcum 4 luni
 • Sok fiatal tehetséget láttunk már a sukyesztobe menni csak azért mert olyan csapatba igazoltak ahol nem számítottak alap embernek ... Szoboszlai ha a Párizsiak mellet dönt nagyon el cseszi a karrierjét

  Bálint KissBálint KissAcum 4 luni
  • *elcseszi + Szoboszlai azt mondta nem fog nagyon nagy klubba menni ha el is menne most

   Tóta Olivér YTTóta Olivér YTAcum 4 luni
 • Én szerintem Dominik a Ac Milnaba igazoljon me ott sokat dudna fejlődni!És játék lehetőséget kapna és Ha mán olyan szinten lesz meg veheti valami nagy sztár klub .

  Dave ChannelDave ChannelAcum 4 luni
 • Én vagyok Barcás de az, hogy egy fiatal magas potenciállal rendelkező Arthurt egy olyan Pjanicra cseréljenek(+10M) akiben max. 1-2 jó szezon van... Nagy gondok lehetnek a vezetőségnél

  Gergő SzincsákGergő SzincsákAcum 4 luni
 • Kurva szar a barca igazolási politikája! Elengedik Arthurt aztán Cavanni kell ha nincs Martínez... Barca drukkerként eléggé felbasz.

  Lóránt GyozsánLóránt GyozsánAcum 4 luni
  • Mondjuk Madridi szurkolóként ez az Ocampos se melengette meg a szívem

   Zalán PirisiZalán PirisiAcum 3 luni
  • én azt nem éretem, hogy lehet ilyet kitalálni!?

   k evink evinAcum 3 luni
  • Akit a barca megvesz az biztos hogy rosszul fog játszani.Valverde időszak allat Arthur és Lenglet voltak a legjobb igazolások.Dembelét pedig elathatnák már.

   Cseh RoliCseh RoliAcum 4 luni
  • Mess Hun ha már elment volna Bartomeu és emberei és jött volna egy új elnök újra felépült volna a Barca

   Peter RajmullerPeter RajmullerAcum 4 luni
  • Amúgy az feltűnt, hogy lassan Milán 2 lesz a Barcából?? Coutinho kiváló volt a ''Poolban, a válogatottban, a Barcában meg semmi. Melo hatalmas tehetség, nagyon jó volt, Barcaba ment beszürkült. Kb 10 éve minden tehetség beszürkül. Aki odakerül tönkremegy, lassan játékos temetővé válik. Sokkan nagyobb ott a baj, mint hogy csak vezetőség hülye....

   Mess HunMess HunAcum 4 luni
 • Micsoda balfasz a Barcelona vezetősége! Olyan mintha évek óta szánt szándékkal gyengítenék a csapatot! Nem is tudom ki volt az utolsó igazolás aki bevált . Talán pont Arthur . Erre elcserélik egy ugyanolyan képességű játékosra csak sokkal öregebb kivitelben! Gratulálok nekik! :D

  László SzabóLászló SzabóAcum 4 luni
  • @Kristóf Létai ez egyszer már megtörtént, csak Eto'o lett elcserélve nem Messi

   Norbert MolnárNorbert MolnárAcum 4 luni
  • @GANGMEMBERBARNI ϟ még a végén messit is elcserélik egy zlatan ibrahimowicra xddd

   Kristóf LétaiKristóf LétaiAcum 4 luni
  • Én sem értem.. Már csak abban tudok reménykedni, hogy Vidalt nem adják el..

   GANGMEMBERBARNI ϟGANGMEMBERBARNI ϟAcum 4 luni
 • Jó a videó

  Betti DudásBetti DudásAcum 4 luni
 • Az igaz hogy Hakimi az Interbe igazol?

  s Henkess HenkesAcum 4 luni
  • Elég gáz lenne, hogy egy ilyen tehetséget mint Hakimit csak úgy elad a real. :=(

   Bence TerenyiBence TerenyiAcum 4 luni
  • Nem

   Norbert BorosNorbert BorosAcum 4 luni
  • Jaja

   Áron.Áron.Acum 4 luni
  • Igen, a következő videóban róla is szó lesz.

   Tiki-Taka TVTiki-Taka TVAcum 4 luni
 • Nem kell Szoboszlai a PSG be mert rosszabb lesz a fejlődése

  SzanyieszSzanyieszAcum 4 luni
 • De mire kell a cavani a barcanak ott van Suarez ne baszar mar hogy full 30+ eves jatekos csapatot akar

  bsiebhddbsiebhddAcum 4 luni
 • Nagyon ok

  Krisztián BollaKrisztián BollaAcum 4 luni
 • Pedro-t elküldték, hogy a 11-es mezszám Werner-é lehessen😅

  Zsombor BálintZsombor BálintAcum 4 luni
  • Még elvégre érkezik egy ziyech is

   RicardoRicardoAcum 4 luni
  • De adom😂😂🤘🏿⚽

   Dániel BertókDániel BertókAcum 4 luni
 • Igaz jo jatekos Szoboszlai szeretem de miert pont ot valasztana a Psg Savich helyere ez tok hulyeseg

  Dani MasterDani MasterAcum 4 luni
  • Okosgyerek nem savic helyett vinnék hanem ha savicot nem tudják szerződtetni akkor jönne szobo a képbe

   Bálint FeketeBálint FeketeAcum 4 luni
 • Elismerem jól játszik Szoboszlai, de szerintem egy idényig még maradnia jellene Salzburgban. Utána sem kéne PSG színtü csapatba igazolnia, mert nem kapna sok lehetőséget, sokkal jobb lenne egy kissebb csapat neki.

  Erik CsánitsErik CsánitsAcum 4 luni
  • Sztem még egy Ac milan is jo lenne neki

   Áron.Áron.Acum 4 luni
  • @Erik Csánits Dortmundba mehetne sztem még játéklehetőséget is kapna na meg egy jó csapatról van szó

   Kristóf LétaiKristóf LétaiAcum 4 luni
  • @Erik Csánits igazad van, de ha a psg 30 milliot ad érte akkor a lehetőséget meg fogja kapni, lásd kouassi, pár éve nkunku csak élnie kell vele(szerintem Dominik magasabb szint mint a hasonló poszton szereplő nkunku) aztán ha a francia ligában jól teljesít akkor a bl ben is játszani fog

   Bálint FeketeBálint FeketeAcum 4 luni
  • @Bálint Fekete Igen, mindenképpen Franciaotszágba vagy Németországba kéne igazolnia, de szerintem inkább egy Dortmund, Lipcse, M'gladbach, Leverkusen, OM valamelyikébe kéne igazolnia, mert itt szerintem több lehetőséget kapna.

   Erik CsánitsErik CsánitsAcum 4 luni
  • Miért kéne neki kisebb csapat? Ha nem egy komoly csapathoz megy akkor felesleges is elmennie mert a salzburg is jó csapat plusz bl is adott. Felesleges elmennie egy olyan csapathoz ahol nem adott a bl - el, ráadásul szerintem a psg nem lenne rossz választás, mivel a francia csapatok nem túl erősek ellenük meg tud villogni és a bl is abszolút adott. Más kérdés viszont hogy onnan nem nagyon tud továbblépni

   Bálint FeketeBálint FeketeAcum 4 luni
 • Bírom az új "lezsírozva" feliratot 😂😂😂

  Marcell JávoriMarcell JávoriAcum 4 luni
 • Arthur Melo: Nem megyek sehova! Barca: Fogd meg a söröm!

  Áron KötéljártóÁron KötéljártóAcum 4 luni
  • Hát ja...

   Áron.Áron.Acum 4 luni
  • @Máté Körösi én ezt egy szóval sem mondtam :D

   Áron KötéljártóÁron KötéljártóAcum 4 luni
  • Ezen nevetni kell?

   Máté KörösiMáté KörösiAcum 4 luni
 • Majd a Bayern bl t nyer és szomorkodhat Thiago de Goretzka jobb lett Kimmich meg sokkal jobb

  MteThe AMteThe AAcum 4 luni
  • @The Sad Emoji idén kurva nagy az esélyük

   ToRaToRaAcum 4 luni
  • @Я David egyet értek

   Döbrei MátéDöbrei MátéAcum 4 luni
  • @The Sad Emoji Vagy még Thiagoval megnyeri idén...

   Я DavidЯ DavidAcum 4 luni
  • Amire a Bayern BL-t nyer, arra a Thiago visszavonul.

   The Sad EmojiThe Sad EmojiAcum 4 luni
 • Én komolyan mondom kezdem minden reményem elveszteni a Barca vezetőségében... DE MOST KOMOLYAN, hogyan lehetnek ennyire idióták hogy 1 tehetséges fiatal BRAZIL középpályást 1 30 éves Pjanicra cserélnek le?!??! Hol a kötél?🤬

  FireHun20FireHun20Acum 4 luni
  • Golyót nekik xdd

   Gyur DaniGyur DaniAcum 3 luni
  • Én Liverpool szurkoló vagyok de tényleg hülye ötlet volt Pijanict meg venni!😡 A barca vezetősége elég rosszúl döntőt.

   Dave ChannelDave ChannelAcum 3 luni
  • Kevin Toth Nyílván ha mondjuk a Pjanic csak 26 lenne akkor azt mondom hogy ok mert tudás alapján MÉG jobb az Arthurnál, de így hogy ő már 30 és max olyan 3 év lehet benne hogy még toppon játszon míg az Arthurnak még 10 éve van. Szerintem ez az egész transzfer hülyeség.

   FireHun20FireHun20Acum 3 luni
  • Oliver. En egy igazi klasszist hianyolok onnan😬

   Albert JommaAlbert JommaAcum 3 luni
  • @Albert Jomma És mondjuk egy Bentancur, Arthur ,Kulusevski kozeppalya ,nem lenne rossz

   Oliver.Oliver.Acum 3 luni
 • Én AS Rómás vagyok és örülök hogy egy rutinos szélső érkezik a klubhoz

  Milán BöröczMilán BöröczAcum 4 luni
 • Arthur leigazolásában Dani Alves is szerepet játszott... és a Barca eldobta a jövő xavi iniesta párosát De Jong és Arthur.

  Ferenc FarkasFerenc FarkasAcum 4 luni
  • @Mr. Mészi maga Xavi is elismerte, hogy meg van benne a potenciál hozzá

   Arató KikoArató KikoAcum 4 luni
  • Mr. Mészi simán benne lehetett volna xavi utódja ha hagynak neki több időt és lehetőséget

   Peter RajmullerPeter RajmullerAcum 4 luni
  • Azért Arthur Xavihoz meg Iniestahoz hasonlítani... Ez legalabb akkora f*szság mint pénzt ölni a magyar fociba

   Mr. MésziMr. MésziAcum 4 luni
  • Így van.. Ha Arthur elmegy, akkor legalább Vidal maradjon..

   GANGMEMBERBARNI ϟGANGMEMBERBARNI ϟAcum 4 luni
  • Dani Alves miért?

   Áron.Áron.Acum 4 luni
 • Közvélemény kutatás: Ki mit gondol az Arthur-Pjanic cseréről ?

  Nevem a nevemNevem a nevemAcum 4 luni
  • Nézd meg a komment szekciot és menny fel instára és ott is Fociportálnál a kommenteket

   Áron.Áron.Acum 4 luni
  • Nevem a nevem undorodom ettől, szégyen ez a vezetőség,p Arthurban lehetet volna xavi utódja

   Peter RajmullerPeter RajmullerAcum 4 luni
 • Like, Felíratkozás lezsírozva😁

  Zétény TuzaZétény TuzaAcum 4 luni
  • i*

   ΛΓញληძ នζα'ΓηყαΛΓញληძ នζα'ΓηყαAcum 3 luni
 • Cavani nem kell a barcának ott van griezmann Suarez és brawite jó megértem olcsóbb lenne mint lautaro de nem

  Dark HunDark HunAcum 4 luni
  • Griezmann nem egy jó játékos.

   Nyunyó FilmsNyunyó FilmsAcum 4 luni
  • Ezt majd a Barca eldönti

   Martin NagyMartin NagyAcum 4 luni
 • Nem tudjáto hogy a cityt bl kie zárják?

  Dominik SőregiDominik SőregiAcum 4 luni
  • Még nem biztos

   Máté KörösiMáté KörösiAcum 4 luni
 • Remélem nem megy oda Szoboszlai...

  Aracsi DanielAracsi DanielAcum 4 luni
  • @Bence Terenyi Felesleges , a liga legjobbja jelenleg. Ha most nem igazol akkor benne van , hogy nem fut olyan jó szezonzt mint idén és akkor nem lesznek ilyen nagy kérői. A milán nagyon megújulónak látszik és ha Dominik is része lenne egy lábra álló Milán az még jobb lenn .

   Barna ÁdámBarna ÁdámAcum 3 luni
  • Dortmund..Van egy erzesem. Ha PSG -be igazol persze jobb lenne...

   Kevin TothKevin TothAcum 3 luni
  • @Bence Terenyi Szerintem se lenne probléma még 1 év de nekem nincs pro licenszem meg focista se voltam szóval ennyit ér a véleményem

   Dániel MolnárDániel MolnárAcum 3 luni
  • Helyében maradnék salzburgban pár évig.

   Bence TerenyiBence TerenyiAcum 4 luni
  • Inkább Ac Milan

   Áron.Áron.Acum 4 luni
 • Nagyon jo video! Lehetne valamikor arról egy videó hogy a manchester unitednek mért nem megy a premier league az elmult években Előre is köszi!❤

  Dénes OláhDénes OláhAcum 4 luni
  • @Máté Olivér Nyári xd

   Áron.Áron.Acum 4 luni
  • @Máté Olivér Nyári Hohó! Beszólnak a 9 évesek.

   Ákos BazsóÁkos BazsóAcum 4 luni
  • @Ákos Bazsó Fogd be!

   Máté Olivér NyáriMáté Olivér NyáriAcum 4 luni
  • Meg se nézted.

   Ákos BazsóÁkos BazsóAcum 4 luni
 • Jó lett a vidi!👍👍

  Koppány KárpátiKoppány KárpátiAcum 4 luni
  • @Máté Olivér Nyári Kis 9 éves.

   Ákos BazsóÁkos BazsóAcum 4 luni
  • @Ákos Bazsó Fogd be!

   Máté Olivér NyáriMáté Olivér NyáriAcum 4 luni
  • Meg se nézted.

   Ákos BazsóÁkos BazsóAcum 4 luni
 • Szerintem az arthur-pjanic csere nagyon rossz lenne a barcának és jó a juventusnak

  Robert KispalRobert KispalAcum 4 luni
  • A Juventusnak jó a Barcának nem a barcaa politikája szar.

   Zétény NagyZétény NagyAcum 4 luni
  • Egy fiatal, magas potenciállal rendelkező játékost (Arthur) elcserélni (+10M) egy kiöregendő játékosért (Pjanic) akiben max 1-2 jó szezon van... Komolyan nem értem meg ezt!

   Emil PavlovityEmil PavlovityAcum 4 luni
  • @Kőrös Noel Helló. Te itt?

   Emil PavlovityEmil PavlovityAcum 4 luni
  • Elcseréltek egy fiatal középpályást, egy 30+osra... Szép volt Bartomeu..

   Kőrös NoelKőrös NoelAcum 4 luni
  • Így van.

   GANGMEMBERBARNI ϟGANGMEMBERBARNI ϟAcum 4 luni
 • Cavani?! Ugyan miért kéne a barcának? Nem nagyon illik a fiatalításba!

  Őrs Szabó ErdeiŐrs Szabó ErdeiAcum 4 luni
  • Abba a szarba senki se illik messi dont el ott mindent amig o itt jatszik ha en lennek egy jatekos biztos nem mennek oda a helyebe

   Laci 150Laci 150Acum 3 luni
  • Pjanic se

   Áron.Áron.Acum 4 luni
 • Második like

  Botond AcsaiBotond AcsaiAcum 4 luni
  • Kit érdekel?

   Ulveczki ÁkosUlveczki ÁkosAcum 4 luni
ROones