Mindkét célpontjáról lemaradhat a Barca? PSG: Így kényszerítené ki Neymar az eladását! ► Foci Hírek

29 mai. 2020
37 509 Vizionare

🎁👕 Tiki-Taka Shop: tikitakashop.polomania.hu
🌍 Tiki-Taka Web: www.tikitakatv.hu
► Tiki-Taka Insta: bit.ly/tikitakainstagram
► Tiki-Taka Facebook: bit.ly/magyartikitakaFB

ℹ️ Videó infó:

A Barcelona mindkét fő nyári célpontjáról lemaradhat! Így kényszerítené ki Neymar a saját eladását a Paris SG vezetőiből! Így változhat a Real Madrid kerete 2022-ben! Egy TikTok videó miatt nem hosszabbít Mario Götzével a Dortmund? Nézd meg a videót, hogy értesülj a legfrissebb foci hírekről!
📧 Elérhetőségünk ► mikebalazs@tikitakatv.hu

🎥 Szöveg & Videó: Balázs
🔊 Narrátor: Bálint László

► The author of the channel does not claim any rights to the photos contained in the film. The materials are used on the basis of the right of citation under fair use, in order to allow viewers to better understand the information presented.

► A videóban felhasznált képek nem a csatorna szerzőjének tulajdonát képezik. Az anyagokat a méltányos felhasználási jog (Fair use) alapján használja, hogy a nézők jobban megértsék a bemutatott információkat.

Zene: Jeremy Blake - Stardrive (ROones audio library)

Comentarii
 • Egy Hazard-Mbappé-Haaland támadóhármas azért nem lenne gyenge! 😮 Álom csupán, vagy tényleg összejöhet ez a trió a Realnál? 🤔

  Tiki-Taka TVTiki-Taka TVAcum 4 luni
  • Remélem nem

   P_ mateeP_ mateeAcum 4 luni
  • @Rozsnyai Roland, p0p=erű RCu ut ut Ír Ír pl p03iehrrddddjrr4o

   balázs anderbalázs anderAcum 4 luni
  • @mehh mehh ..., Arra gondoltam ,hogy ő álma ,hogy a Premier ligában játszon a Dortmundban csak felkészül a premier ligára

   godi8 vezérgodi8 vezérAcum 4 luni
  • Ha Mbappé nem írja alá az új szerződését, akkor minden esély megvan mindkettejük leigazolására. A szerződése lejártával sokat fog csökkenni az ára, ezért elképzelhető, hogy Haaland és Mbappé egyszerre jön. Amúgy nagyon jól felvázoltátok a Reált ebben a videóban. :)

   László BíróLászló BíróAcum 4 luni
  • Ha van klub a világon aki képes megszerezni ezt a két játékost, akkor az a Real Madrid.

   John ConstantineJohn ConstantineAcum 4 luni
 • Ha dembele elmenne 40 misiért, coutinho 70 mil-ért akkor jöhet Lautaro

  géza kissgéza kissAcum 4 luni
  • az egyetlen probléma,hogy épeszu ember nem adna érte 50-60M-nál tobbet. Lehet tehetségnek hivni,de nem egy 100 milla feletti karakter. Egy posztos játékos,aki a 3. helyen volt a támadó rangsorban az Internél. Nyáron less 23 és még nem volt egy igazán jó éve. Azon a poszton,ahovaérkezne már eleve van 5 olyan játékos,aki tud játszani. Ebbol 3 klasszisokkal job {Messi,Suarez,Griezmann},mig Fati vagy Braithwaite csereként bármikor készek beugrani. Abból a pénzbol végre meg lehetne erositeni a védelmet,vagy elhozni Neymart.

   barcagelbarcagelAcum 4 luni
 • Ùgy látom a realnál nem hogy kiapadtak a készletek de megint elégetni valò 400 milliòjuk van 😅🤣🤣

  géza kissgéza kissAcum 4 luni
 • Tiktok ideg ölő kis 13 éves gyerekek tolják 🙏😂

  Árpád PopÁrpád PopAcum 4 luni
 • MIERT KELL EGY PJANIC A BARCANAK?!

  xxix matexxix mateAcum 4 luni
 • Mbappe bele megy a fizetès csökkentésbe ?

  Gyula KovácsGyula KovácsAcum 4 luni
 • Hát ezek aztán "Foci hírek"...

  FELA GarageFELA GarageAcum 4 luni
 • Csak engem idegesít, hogy fél éve igazolta le a dortmund Haalandot és már egész európa megvenné?

  Huszák IstvánHuszák IstvánAcum 4 luni
 • A barca 3. Kiszemeltje?: neymar kimaradt

  Kristóf HalászKristóf HalászAcum 4 luni
 • Fizessen a Barca Martinezert ne sunnyogjon! Ha nincs love ..? Akkor mibol fizetnek az Neymart meg a tobbit? Egy szarhazi banda

  Baliko AttilaBaliko AttilaAcum 4 luni
 • Fekásodik a Madrid ☝️ Majd szétverik a szurkolók mindet,volt már rá példa☝️ A Spanyol az Spanyol nem afrikai ☝️ Tele vannak klaszisokkal,nincs szükségük másokra☝️

  Billy the KidBilly the KidAcum 4 luni
 • Sziasztok! Én nagyon szívesen látnék egy videót amiben bemutatnátok a top 10 leggyorsabb játékost az 5 topligából.

  gergely péter nagygergely péter nagyAcum 4 luni
  • gergely péter nagy 1 mbappé

   Csaszar BalazsCsaszar BalazsAcum 4 luni
 • Mijen szar a Barcelona 😆🤣👎💩

  Mzuge AliMzuge AliAcum 4 luni
  • akár a helyesírásod

   freakyfreakyAcum 4 luni
 • A Barcelona martinezt pjanic ès Neymart akarja 😆🤣😂😅🙉

  Mzuge AliMzuge AliAcum 4 luni
 • Már ot tartunk hogy inkáb oda adjuk a jvénak a világ egyik leg igéretesebb középályását egy pjanic ért akor hagyuk is ha bl t akarunk gyerni akor vegyűk me Neymart meg Martinezt és ha mindenkép akarnak 1 nyolc miliomadik középályás otvan kimich,Fabian Ruiz, de érdekes hogy ha a barcának nincs pénze akor minden másik klubnak sincs a psg nek neymart vagy Mbapet el kel adnia 70százalék ki fogja hagyni??? és Mbapet nem fogják el adni ezér nyemar elengedik egyből azon fognak gondolkozni hogy kit hogy vegyenek ezért odaadnám cotinhot+125 milát ezel már meglene nyemar lautaro ugyisjőn eladjuk dembelet mondjuk 70 miloért eladiug grizit 100 milioért edig - 140 milio a középájás ugyet megoldjuk 60 miládol ez - 200 mila de a szezon végén őszeségébe egy - 60-70mila lesz nem csak nekűnk nics pénzűn senkinek sics de azér 60-70milánk csak van ....és kész a csapat 🙉🙉🙉 nem ha ez után sem gyerűnk blt akor nem lehet kifogás a keret

  Demeter szebiDemeter szebiAcum 4 luni
  • Bocs a sok helyes irásér er közere játszik a telom megy az én tukéletes nyelvtanom is

   Demeter szebiDemeter szebiAcum 4 luni
 • Pjanic 2 éven belül visszavonul annak pedig nincs értelme, hogy oda adják Arthurt aki még több, mint 10 évig fog még focizni. Busquets, Vidal, Rakitic pedig ott vannak tapasztalt játékosként. Melléjük nem kell még egy 30+ os játékos.

  Ádám BaloghÁdám BaloghAcum 4 luni
  • 🗑Pjanic🗑

   Ádám BaloghÁdám BaloghAcum 4 luni
 • Ahoz h vinicius és Rodrygo mutassanak valamit ,elkene h menjenek egy olyan klubba kolcsonbe ahol allando szerepet kapnanak.

  DávidDávidAcum 4 luni
 • Marcelo nem megy el max nyugdijba

  Bolond MacskaBolond MacskaAcum 4 luni
 • Nem értem ezt a Lautaro ügyet. Nagyon ügyes gyerek de 111 millió irdatlan összeg. Ott van Timo Werner fele ennyiért! Ugyan úgy fiatal, óriási tehetség és nem 1 éve teljesít jól hanem már legalább 3 éve. Nagyon remélem hogy nem fogjuk megszerezni Lautarot, ahogy Pjanic sem. Szerintem jelenleg a védelem az ami a legsebezhetőbb azt kellene erősíteni de nagyon. Hozzák vissza Todibot a kölcsönből. Vegyék meg mellé Upamecanot. Pique mehet politikai pályára, Umtiti meg eladó pályára (sajnos). Ha nem 100-150 milliókat költenénk támadókra akkor DeLigtről se maradtunk volna le! A jelenlegi vezetés sajnos védőkre nem igazán akar költeni. Pedig ha nem kapsz gólt egy meccsen akkor már ki nem tudsz kapni! Szerintem a formációt is módosítani kellene mert már nagyon kiszámíthatóak vagyunk. 4-2-3-1 kellő stabilitást adna szerintem a védelemnek, de a támadások dinamikáját sem csorbítaná. Ter Steigen a kapuban tökéletes. Mellé Onanat megvenném, hogy egy kis pressziót helyezzünk rá. Firpo-Upamecano-Todibo-Semedo védelem szerintem tökéletes lehetne. Védekező középpályás sorba De Jong- Arthur/ Busquets duot tenném. Támadó középpályásnak visszahoznám Coutinhot! A Bayernben is amikor végre a saját posztján játszott elhengerlő volt. De be lehet helyére tenni Messit is. Hadd szervezzék a játékot! Bal oldalra a kis tehetségünket Fatit raknám állandóra. Jobb oldalra Dembelét ha képes végre egyben maradni és nem 20 percenként kidőlni 3 hónapra. Imádom Dembelét. Az a sebesség és kreativitás amit ő képes magából kihozni az akár világklasszis szint. Ha marad sérülékeny akkor kell a jobb oldalra keresni valakit Akár Messi is maradhat ott csak sokkal kötöttebb feladatokkal mert ha marad ez a laza feladatkör akkor Coutinhot megint kioltja!. Támadó sorba Timo Wenert raknám. Sajnos ebből is látszik hogy Griezmann nem kerülne be a csapatba. Őt adnál el Coutinho helyett. És a csere padon akik ülnének: Onana, Suares, Puig, Busquets, Vidal, Roberto, Lenglet, Pique plusz a B csapatból aki megérdemli!

  Botond GálffyBotond GálffyAcum 4 luni
  • Azért Coutinhot lehengerlőnek semmiképp nem mondanám, nem véletlenül nem kell ő a Bayernnek sem, de 4231-ben Griezmann a jobb szélen sokkal inkább tudna érvényesülni mint a bal oldalon jelenleg, és akkor Messi is szervezhetné a játékot a 3 támadó mögött. A kérdés csak az, hogy eggyel kevesebb középpályással mennyire működne a tiki-taka?! Összességében nagy baj nem feltétlen csak a védelemmel van, pláne hosszútávon. Messi lassan nem lesz minden meccsen játszatható, le kell lassan venni a terhet a válláról. Griezmannal az a baj, hogy 433ban kb pont Messi helyén lenne képes játszani, bár centerben még picit megnézném Suarez nélkül. Fati nagy tehetség, de egy ilyen fiatal játékost még nem játszathatsz állandóan a kezdőben, nagy valószínűséggel neki még kell 2-3 év kölcsönben valahol, de ha marad is, kell valaki a helyére, bal szélre pedig jelenleg nincs más bevethető játékos. A középpálya elzakatol, bár értékelhetőnek itt is csak De Jong, Arthur és Vidal teljesítményét mondanám. A védelemben Todibo visszahívása sem ennyire egyszerű, mert mért is ne lenne vételi opcióval kölcsönadva?? Őszintén szólva ez a jelenlegi Barca keret annyira kilátástalan, hogy ember legyen a talpán, aki tud egy olyan alternatívát, ami hosszú távon is működik, emelett rövid távon nem katasztrófa, és pénzügyileg kivitelezhető. Abba pedig már bele se mennék, hogy játékosként vajon ki szerződik olyan klubbal, ahol az eredmények, az elnökség, a keret ennyire képlékeny?!

   Peter DobayPeter DobayAcum 4 luni
  • Teljesen igazad van! A védelmet kéne erősíteni. Ez a piqué jordi alba umtiti trió elég gyenge.

   Peti ツPeti ツAcum 4 luni
 • Én már nem értem eszt a Barcelona vezetőséget. Mért kell egy idős játékost venni.. Tiszta **** vannak ott. 😑. Fiatalokat kellene venni mit a Real.

  Zsolti NagyZsolti NagyAcum 4 luni
  • Pjanic nem idős, egy középpályás kb. 32-33 éves koráig képes a legmagasabb szinten focizni, és van tapasztalata is. Arthur fiatal, és nem vált annyira be, nincs elég rutinja a középpályára. Amúgy De Jong időd, meg a Dembele, meg Trincao?

   Tamás MolnárTamás MolnárAcum 4 luni
 • A Real Kit nem akar leigazolni?

  Electro WarriorElectro WarriorAcum 4 luni
  • @Baggio Roberto Nem tudnak semmit? Aruld mar el nekem hogy melyik csapatnal van a legtobb bl gyozelme?

   Rihószki FRKRihószki FRKAcum 4 luni
  • Hagyjad már tiszta nyomo...ak. Pénzen kivűl tudnak valamit??? Semmit!!!

   Baggio RobertoBaggio RobertoAcum 4 luni
  • engem

   Mordai 22Mordai 22Acum 4 luni
 • Na ezért kell a tiktokot le törölni

  Krajcár SzabolcsKrajcár SzabolcsAcum 4 luni
 • Pjanicert nem adnam Melot... Nagy hulyeseg lenne!!!

  i Shomyi ShomyAcum 4 luni
  • A vezetőség is hülye azért

   Peter RajmullerPeter RajmullerAcum 4 luni
 • Modrić minek maradna a Realnal én a helyében idén nyáron mennék levezetni amerikába, nem játszana Madridban es ez elengedhetetlen lenne a világ legjobb játékosának ( persze idén BL - t es ligát is kéne nyerni )

  # Merényi Boldi# Merényi BoldiAcum 4 luni
 • Szerintem Götzéből még ki lehet hozni a legjobbat, de nem a Dortmundban

  Gábor SalánkiGábor SalánkiAcum 4 luni
  • Én a Wolverhamptonnál elbírom képzelni.Nagyszerű edzője van a farkasoknak,nem is gyenge csapat .Csak hát ugye,hogy a Wolverhamptont érdekli-e egyáltalán Götze

   Bárány PatrikBárány PatrikAcum 4 luni
  • Szerintem is, már korábban el kellett volna mennie szeretett klubjából annak reményében hogy újra régi formájába lendüljön.

   Gabe Itch DávidGabe Itch DávidAcum 4 luni
 • Szia jó videó let mint mindig !!

  Zsolt AlbertZsolt AlbertAcum 4 luni
 • Barcának nem Lautaro kell, hanem Babatunde N'Didi!

  mit2domainmit2domainAcum 4 luni
  • @mehh mehh Hahahahahahha beszóltál neki a semmiért hahah

   Kőrös NoelKőrös NoelAcum 4 luni
  • hAhAAA még sose hallutunk ehhez hasonló "viccet" nagyon egyéni vagy

   mehh mehhmehh mehhAcum 4 luni
 • Nem kizárt hogy Haaland, Hazard, Mbappé egy csapatban játszon de a Fair Play szabályok megfoglyák állítani a Real Madridot. Real Madrid keretében sok mindent kellene változtatni. Carrvajalt meg kellene tartaniuk. Én őszintén nem tudom a Reálnak hogy van ennyi pénze. Új stadiont is szeretnének építeni, azért ezt a kettőt nem lehet egyszerre csinálni hogy leváltjuk a csapatott és egy fullos stadiont építünk. Ez nem fog zökkenőmentesen menni. Főleg a (Fifa, Uefa részéről.) Barcában is már lassan eljönn ez a generáció váltás. Pl: Piqué, Jordi Alba, Messi, Luis Suárez. Griezmann is már 29, Busquets, Rakitic, Vidal. Lassan majdnem egy fél csapatott kellene lecserélni. Messi utáni korszak botrányos és egyben nehéz lesz. Mert jelenleg nincs olyan a Barcában Messin kívül aki játszik támadót és közben egy támadó középályást is. Messi szokta elkérni védöktől/középályástól a labdát. Középályán már nincs az az aktivitás ami régen meg volt. Mozgékonyabb/gyorsabb középályások kellenek. Coutinho tökéletesen illene a Barcába. De őt nem ott játszatták ahol a legtöbbet tudja kihozni magából. Neki kellene lennie a támadó középályásnak. Nem szélsőt játszatni vele. Liverpoolban sem szélsőt játszott. Barcelona vezetősége nem tudja hova akar igazolni? Mert ha kinéznek valakit akkor n ott játszatják. Griezmann is így járt mint Coutinho. Eldobálják a pénzt ilyenekre.

  Márton SekeresMárton SekeresAcum 4 luni
  • Barcához hozza szolva a 2021-es elnök valasztás felér majd egy generáció váltásnak Messi utáni időszak lesz nekünk a legsötétebb, és a top csapatból vissza esünk középcsapat szerepre, ha nem sikerült olyan játékost/jáékosokat igazolni

   Nevem a nevemNevem a nevemAcum 4 luni
 • Arthur már most legalább pijanic szintű és fiatal is hosszútávon az uj Iniesta is lehet Pijanic-ban nincsen potenciál, neki már csak romlani foga teljesítménye

  Erdődi BenceErdődi BenceAcum 4 luni
 • Ki nézi a videókat kajálás közben? :D

  Dávid HarsányiDávid HarsányiAcum 4 luni
 • 7:21 - Hakiminek véres a keze???!!!!

  Ádám B.VargaÁdám B.VargaAcum 4 luni
  • @Albert Jomma akko mi??

   P_ mateeP_ mateeAcum 4 luni
  • Az nem ver 😂😂😂

   Albert JommaAlbert JommaAcum 4 luni
  • Hát az nem ketcup-nak tűnik valszeg megsérült és vérzett az újja de amugy komoly hogy ezt így lefényképezték XDD

   Dominik FaragóDominik FaragóAcum 4 luni
  • Nem hinném

   Bajusz ManBajusz ManAcum 4 luni
 • Hakimi kezével mivan? Az uja vérzik

  EMER 2EMER 2Acum 4 luni
 • Amúgy miért is fizetnek ennyit a focistáknak ? Megmentik a világot vagy mi

  GergőGergőAcum 4 luni
  • @Gergő hat sokkal inkabb uzlet, mint sima sport. Meg felig mar tudomany is. Ez latszik abbol, hogy amig Magyarorszagon a focistakat az allam fizeti az adofizetok penzebol, es teljesitmenytol fuggetlenul penzuknel vannak a jatekosok, addig kulfoldon mindenki megdoglik az edzeseken, hogy tenyleg jok legyenek, mert ugy lesz ertekuk a focivilag szemeben.

   Max AragoMax AragoAcum 4 luni
  • Gergő mar regota az bararom :/

   Albert JommaAlbert JommaAcum 4 luni
  • Szerintem azért hogy ne menjenek bele a bundázásba..

   Luluka ZsoltLuluka ZsoltAcum 4 luni
  • @Albert Jomma akkor ez már nem is foci hanem üzlet

   GergőGergőAcum 4 luni
  • Mert ilyen az uzlet! Sok millio eurot hoznak a klubbnak ezert sok millio eurot is keresnek 😬

   Albert JommaAlbert JommaAcum 4 luni
 • Neymar nak nem tetszik a zárcsökkentés ...

  Roland BàlindRoland BàlindAcum 4 luni
  • Ez jo volt 🤣🤣😂

   Demeter szebiDemeter szebiAcum 4 luni
 • Arthurt nagyon nem kéne eladni, Pjanic 33 éves max két évig játszhat még, Arthur pedig 23 és nagyon tehetséges illetve jól játszik. Ami Lautarót illeti, szerintem a Barca meg fogja szerezni, ha nem nyáron akkor télen. Kérdés hogy Bartomeu mennyire fogja használni az agyát.

  Milán KulcsárMilán KulcsárAcum 4 luni
  • Milán Kulcsár reméljük a elnökválasztás minél hamarabb lesz mert bartomeu és emberei már nem tudnak gondolkodni hülyék.

   Peter RajmullerPeter RajmullerAcum 4 luni
  • Pjanic 33 éves? 🧐🤔

   ács kalácsács kalácsAcum 4 luni
  • Mindenben egyetértek. Az a gond, hogy mostanában Bartomeu nagyon rossz döntéseket hoz de reméljük hogy ez most nem fog bekövetkezni.

   Tamás JónásTamás JónásAcum 4 luni
 • Látjátok, ilyen szar a Tiktok.

  Dániel PappDániel PappAcum 4 luni
  • Ja

   Kristóf TóthKristóf TóthAcum 4 luni
  • Zepeto miatt

   Lev #Lev #Acum 4 luni
  • Igaz

   Roland KengyeliRoland KengyeliAcum 4 luni
 • Pjanic....istenem, miért pont ő? Mi benne olyan különleges 30 évesen, hogy odaadják a 23 éves arthurt és leigazolják egy olyan barca közzéppályára ami már most túl van töltve

  Nándor BorzákNándor BorzákAcum 4 luni
  • Dániel Mester hülyeség lenne cserélni arthur kiváló játékos és fiatal is, barcanak is fiatalítás kéne

   Peter RajmullerPeter RajmullerAcum 4 luni
  • @Döbrei Máté így igaz azert az artur eleg jo

   Dániel MesterDániel MesterAcum 4 luni
  • Én egy óriási Juve drukkerként mondom hogy ezzel az üzlettel csakis mi járnánk jól Pjanic egy kiváló játékos de eljárt felette az idő

   Döbrei MátéDöbrei MátéAcum 4 luni
  • @vito21 vito21 igen, tök jó játékos meg minden, de akkor sem lesz fiatalabb. Sajnos, ha barca ilyen felfogásban folytatja, Messi után pedig nagyon mély repülésbe kezdhetünk és mivel a real nem 30 éveseket igazolt így valószinűleg ők fogják onanntól dominálni spanyolországban

   Nándor BorzákNándor BorzákAcum 4 luni
  • @Roland Bàlind persze, de akkor is. Arthur már szinte az ő szintjén játszik és 7 évvel fiatalabb. A barcanak előre is kell néznie

   Nándor BorzákNándor BorzákAcum 4 luni
 • A Real nagyon megakar feledkezni N'didiről

  Noel AntonNoel AntonAcum 4 luni
  • Babatunde N'did

   Milán LakatosMilán LakatosAcum 4 luni
  • Hajaj XD

   Matymaty ChannelMatymaty ChannelAcum 4 luni
  • Maradona hiába tette el láb alól Jovíc-et

   Martin SomogyiMartin SomogyiAcum 4 luni
  • mehh mehh szanalmas dolog itelkezni emberek felett es abszolut ertekben kijelenteni azt hogy mi helyes es mi nem mintha te nem tevedhetnel😔

   Albert JommaAlbert JommaAcum 4 luni
  • @Albert Jomma akármilyen idősök vagytok szánalmas hogy mennyire gyerekes sok ember az ilyen videók alatt a kommentekben és ez arra is vonatkozik akit most megjelölök

   mehh mehhmehh mehhAcum 4 luni
 • A legfontossabbak kimaradtak.... A ligák folytatásának időpontja

  Benedek MatolcsiBenedek MatolcsiAcum 4 luni
  • Igaz

   ShadowShadowAcum 4 luni
 • Szerintem Haaland vagy Mbappe bepótolhatja CR7 bal lábát

  CR7 UniverseCR7 UniverseAcum 4 luni
  • @Bárány Patrik Haaland 19 éves, majd nézzük meg pár év múlva. Bár a fejlődésének szempontjából bőven ráér még a Reálnál játszani.

   Peter DobayPeter DobayAcum 4 luni
  • @Mátè Enyedi pont azért írom mert Ronaldo jobb lába jobb mint Haaland vagy Mbappe

   CR7 UniverseCR7 UniverseAcum 4 luni
  • @Dániel Papp Vajon Mbappe vagy Haaland ha valamelyikük a reálba szerződik akkor fognak rúgni 438 meccsen 450 gólt?

   CR7 UniverseCR7 UniverseAcum 4 luni
  • Biztos Haaland pótolja CRt.. Haaland egy egyszezonos csoda, és a Bundesligában rendre bizonyítja, ha kicsit komolyabb csapat az ellenfél egy nagy 0..

   Bárány PatrikBárány PatrikAcum 4 luni
  • Ronaldo jobb lábas

   Mátè EnyediMátè EnyediAcum 4 luni
 • Jajj de sajnálom a Paris Szenny Germaint, hogy arra kényszerülnek, hogy csökkentsék a játékosok fizetését. Talán arab bácsi nem pumpál már több pénzt? 🤔🤔

  Bárány PatrikBárány PatrikAcum 4 luni
  • Reméljük. Nem érdemelnék meg.

   Dániel PappDániel PappAcum 4 luni
  • Látszik hogy nem a hűség hanem a pénz tartja ott a játékosokat

   Zoltán Ákos RáczZoltán Ákos RáczAcum 4 luni
 • Szerintem meg Götze a magánéletét ugy éli meg ahogy akarja és ehez nincs másnak köze

  zoltan vitoszoltan vitosAcum 4 luni
  • @Roland Bàlind szoval dortmund szerint a játékos viselkedése gyerekes és ők nem nevelni akarják, szerintem Gödze olyan amilyen de a dortmund akkorse szolhat bele hogy neki milyen a személyisége

   zoltan vitoszoltan vitosAcum 4 luni
  • En csak azt nem értem hogy ez a tiktok videó , hogy kapcsolódik a Dortmundhoz , v mi rosszat tett abban a videóban a dortmundnak ...

   Roland BàlindRoland BàlindAcum 4 luni
  • Ja

   Àrmàndo MezsànÀrmàndo MezsànAcum 4 luni
 • A legfontosabbat kihagytátok. Visszajön a premier leauge!

  Ákos AlbertÁkos AlbertAcum 4 luni
  • @Rozsnyai Roland 8-adikán elvileg

   Kristóf TóthKristóf TóthAcum 4 luni
  • @Levente Jósa 17-én jön😍

   Zsombor BálintZsombor BálintAcum 4 luni
  • @Rozsnyai Roland június elején azthiszem 7.-10. között

   Levente JósaLevente JósaAcum 4 luni
  • A spanyol bajnokság mikor jön??!

   Rozsnyai RolandRozsnyai RolandAcum 4 luni
 • Én nagyon örülnék ha az említett támadódor szerepelne a Real Madridban! Jobb is lenne mint a volt BBC! 🔥🔥😱❤️

  Rozsnyai RolandRozsnyai RolandAcum 4 luni
  • @Dániel Papp Mbappè sokkal jobb mint Benzema!Hazard is jobb mint Bale! Nyilván C-nèl nem lesz jobb a gyerek de összességében szerintem simán

   Mihály SzabóMihály SzabóAcum 4 luni
  • @Mihály Szabó Hát a Haaland Mbappé Hazard trióhoz képest...

   Dániel PappDániel PappAcum 4 luni
  • @Dániel Papp legendás 🤣🤣🤣🙉

   Mihály SzabóMihály SzabóAcum 4 luni
  • Soha nem.lenne jobb mint a legendás BBC

   Dániel PappDániel PappAcum 4 luni
  • @CR7 Universe hát ki tudja nekik még sok idejük van...

   Levente JósaLevente JósaAcum 4 luni
 • Meg se néztem de már lájkoltam, mert tudom hogy nagyon jó lesz!!!

  CR7 UniverseCR7 UniverseAcum 4 luni
  • igen ? " lájkoltad " ?

   Roland BàlindRoland BàlindAcum 4 luni
 • jó videó lett!

  Bence BauxbergerBence BauxbergerAcum 4 luni
  • Meg se nézted

   Zsombor LászlóZsombor LászlóAcum 4 luni
  • Hogy tudod hogy jó lett ha a videót 5 perce tették ki és a videó 13 perces?

   CR7 UniverseCR7 UniverseAcum 4 luni
 • Tiki - Taka TV!!!

  Máté PolczMáté PolczAcum 4 luni
  • Fogykos szegény gyerek

   SándorSándorAcum 4 luni
  • kecske

   SándorSándorAcum 4 luni
  • Miért írod le minden videó alá?

   Mészáros GáborMészáros GáborAcum 4 luni
  • Miért írod le folyton mindenki eltudja olvasni a csatorna nevét....

   Levente JósaLevente JósaAcum 4 luni
 • AKI FELIRATKOZIK RÁM, ARRA ÉN IS!!!

  Kedves DANCSÓ PÉTER!Kedves DANCSÓ PÉTER!Acum 4 luni
  • @Mátè Enyedi Nem kicsit nagyon!

   Mészáros GáborMészáros GáborAcum 4 luni
  • szar vagy

   SándorSándorAcum 4 luni
  • Haggyad mán ezt a szöveget!

   Kristóf TóthKristóf TóthAcum 4 luni
  • És nem kell szídni attol még hogy egy "kicsit" hülye

   Mátè EnyediMátè EnyediAcum 4 luni
  • Én feliratkoztam szoval

   Mátè EnyediMátè EnyediAcum 4 luni
 • Kaphatok szivet??? 😆

  Twech._.Twech._.Acum 4 luni
  • Uram isten...🤦

   Roland BàlindRoland BàlindAcum 4 luni
  • Dániel PappDániel PappAcum 4 luni
  • Nem

   zsoldos bálintzsoldos bálintAcum 4 luni
  • Igen ♥️

   Noel MenyhértNoel MenyhértAcum 4 luni
ROones